E3 2013: Forza Motorsport 5 - Forma 1 és IndyCar

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 12.
  • Bejelentés
Link másolása
Forza Motorsport 5-ös bejelentés esett be a délutánra, az ötödik részben IndyCar- és klasszikus Forma 1-es autókkal is csapathatjuk majd. A Niki Lauda-James Hunt párbajnak sincs akadálya.

Az IndyCar-sorozat és a Forma 1 is képviselteti magát a Forza Motorsport 5-ben, kaptuk a bejelentést délután.

Az IndyCar négy csapata, az Andretti Autosport, a Rahal Letterman Lanigan Racing, a Target Chip Ganassi Racing és a Team Penske szerepel majd a játékban a maga autójával, a Forma 1-ből pedig "klasszikus" járgányokat vezethetünk, többek között az 1976-os McLaren M23 és a Ferrari 312-2 is vezethető lesz, így akár James Hunt-Niki Lauda menetet is lezavarhatjuk. Ezek egyébként az idén mozikba kerülő Rusht is promózzák, és ingyen válnak majd letölthetővé a Forza 5 megjelenésekor.

12.
12.
Mr.General
Köszönöm, végre!
11.
11.
trion96
Látom szegény csávó neked senki sed válaszól :D Nem, nem lesz 360-ra!
10.
10.
Mr.General
Xbox 360-on elérhető lesz a forza 5?
9.
9.
simon 555
#7: Minek 4K-s TV ha 1080p-ben fog futni a játék? Csak randább lenne akkora TV-n.
8.
8.
TheBigBoss
#7: Ha van fölös 4-8 milliód,akkor hajrá :)
7.
7.
MrBrooks
Nemtudom emberek ti hogy vagytok vele, nekem egy sima 32" FullHD LG-m van, DE ez a game részletessége szinte ordít valami 4k felbontású nappaliszörnyért. :/
4.
4.
jardo
Én személy szerint imádom az amerikai autóversenyzést, az Indy-t és a NASCAR-t egyaránt (sőt, az elmúlt egy-két évben talán még jobban is, mint az F1-et...). Nagy szívfájdalmam volt eddig, hogy igazából nem nagyon dolgozták fel ezeket rendes játékok. Az EA-féle NASCAR 09 megvan ugyan, és elég sokat is játszom vele, de az egyrészt már nem friss, másrészt nem is egy hibátlan játék, Indy-s program viszont egyáltalán nincs is már jó sok éve. Örülök, hogy ezt a hiányt most pótolja a Forza 5. Több száz órám van a Forza 3-ban is meg a 4-ben is, szóval nem kérdés, hogy az 5-tel mi lesz. :D (Csak ne lenne 100 euróval drágább a ONE, mint a PS4, illetve ne lenne ez a szarakodás a használt játékokkal, és akkor semmi sem bizonytalanítana el, hogy tényleg az X-ONE kell-e nekem...)
3.
3.
PodMAN
Két oka van csak, hogy az x1-et preferálom. A kontroller és a Forza :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...