Wii U-ra is jöhet az Armikrog.

  • Írta: fojesz
  • 2013. június 24.
  • Hír
Link másolása
Szerencsére a Nintendo is felismerte, hogy a játékplatformoknak szüksége van a független fejlesztőkre, és a Wii U-val már meg is próbált felülni az indie hullámra. Nemrég az Armikrog. fejlesztőit is megkereste.

A Pencil Test Studios az Armikrog. Kickstarter-oldalán lebegtette meg, hogy Wii U-ra is elkészülhet a The Neverhood szellemi örököse.


Konkrét bejelentés még nincsen, de a csapat társalapítója, Mike Dietz szerint a Nintendo megkereste őket az E3 után, és beszélgetésük során felmerült, hogy a tabletkontrolleres masinára is elkészülhetne a point & click kalandjáték.

A játék egyébként PC-re, Mac-re és Linuxra készül jelenleg, a probléma csak az, hogy a Kickstarter-kampánya viszont nem áll túl fényesen: még három nap van hátra a gyűjtésből, a 900 ezer dolláros cél eléréséhez még több mint 200 ezer dollár hiányzik...

4.
4.
myrte
Ez a játék jobban áll, de itt jüval kisebb értékű a cél: http://www.kickstarter.com/projects/disastercake/soul-saga-a-j-rpg-inspired-by-playstation-classics

3.
3.
BrendOoN
#2: "Mike Dietz szerint a Nintendo megkereste őket az E3 után, és beszélgetésük során felmerült, hogy a tabletkontrolleres masinára is elkészülhetne a point & click kalandjáték."
Ne az legyen már, hogy "Készítsétek már el Wii U-ra is légyszi!" ők meg annyit válaszolnak, hogy "Oké!"
2.
2.
aordog
A Nintendo segítse ki öket 200- al! Vagy ez pofätlansäg?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...