Dark Souls II - karakterbemutató videók érkeztek

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 26.
  • Videó
Link másolása
A Famitsu magazin Youtube-csatornájára felkerült négy gameplay felvétel a Dark Souls II-ről, melyek a kasztok közti különbségeket prezentálják. Bármelyik osztályba is tartozzunk, bizonyára meg fogunk izzadni.

A From Software szerepjátékában többféle kasztba tartozhatunk, az alábbiakban a warrior, a sorcerer, a temple knight és a dual swordsman osztályok jellegzetességeibe nyerhetsz bepillantást. A játék 2014 márciusában jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

39.
39.
kamgecam
37.
37.
Type R
Sajnálom ,hogy ennyire nem jött be:-(
33.
33.
Type R
Hang nélkül tényleg jó lehetett...:-D
28.
28.
Type R
Igazad van a legszarabb játékok közt van mint a mario64 ,super metroid ,panzer dragoon saga ,ff ,gta ,last of us ,gow..... Szóval ezeket is kerüld messziről mert szar az összes..;-)
27.
27.
Type R
:-) nekem is jobban tetszik a ds harcrendszere ill. a nehézsége. Csodásan darkos ès elvont nagyon be tudja szipukázni az embert:-) skyrim zenéje ,fejlődési rendszere ,vidékei< 3 szerelem volt első látásra:-) ds -nél viszont a macskajaj c. Filmet tudnám idézni 'this is a begining of a beautiful friendship' :-)
25.
25.
kamgecam
#22: Ez csak az én szubjektív véleményem,és igazság szerint nem is
mélyedtem el annyira a Skyrim világában,szóval ne hari! :)
Nekem a harcrendszer nem igazán tetszik a Skyrim-ban és emiatt,a
világa viszont gyönyörű,
az tény!!!:D
23.
23.
metercsiken
Már régóta rajta vagyok, hogy beszerezzem az első részt, de valahogy eddig még nem jött össze! : (

#18
Remélem, nekem is lesz türelmem majd hozzá!? : )
Szeretem ezt a műfajt, de hamar fel tudom idegelni magam... :)
22.
22.
Type R
Ohhhm köröket ver a skyrimre??:$ há hogyan mondhatol ilyent? Még szerencse ,hogy időben be tudtam fogni a lemez fülét így nem hallhatta a gyalázatot:-D egyébként epic mind a kettő! Nagyon várom!
21.
21.
kamgecam
#18: Az egyik valaha készült legnagyobb játék a Demon Souls és a Dark Souls!
Valamint messze a legjobb rpg,köröket ver a Skyrim-ra,mondom ezt
úgy hogy az is nagy kedvencem,de a DS szériához képest gyerek matiné!

Viszont az igaz hogy nem mainstream,ami nem is baj,mert kell egy bizonyos
érettség,türelem ehhez a játékhoz!
Olyan mint egy ritka gyémánt,kevesen találhatnak rá.
20.
20.
azureknight0715
#16: Még annyit hogy egy RPG-t szerintem a hangulat teszi naggyá, nem a történet.
19.
19.
azureknight0715
#17: Hát én most az vagyok:D NEm tudom miylen lesz a 2. részben eddig nem tűnik oylan erősnek, de biztos lesz egypár jó cucc, spell amitől ismét csak egylövéses halál lesz az ellenségekre,játékosokra. Me most pl megvan a logan staff, a szárnyas fejes,ring+ crystal spellek amivel még az ellenséges játékosokra is ha eltalálja instant kill. Azt ha közel jön még mindig ott van a jó kis Moonlight Greatsword. Én szerintem varázslóval kezdem mert már van belőle jó 3 karakteremxD
18.
18.
azureknight0715
#16: Ember ha nem játszottad a játékot akkor persze hogy nem tudod mia története. Elmondom igen is van története. Néz utána nyugodtan. más is megmondhatja. Az hogy elején csak felvezet és csak utána derülnek ki a dolgok beszélgetésekből az neme egyenlő azzal hogy nincs története? Cél? Ember a cél a végigtolása a játéknak. Mert ennél tényleg egy hatalmas élmény mikor az utolsó boss is elpárolog.Sőt minden boss, minden pálya rész teljesítése egy hatalmas sikerélmény. Azt hogy elmondhasd hogy végigjátszottad a mai kor legnehezebbnek mondható játékát. Ennél nagyobb cél nem is kell szerintem.Amúgy meg újratermelödik az ellenség. Történet miatt termelődik újra. A történetben minden élőlény egyfajta átokban szenved amitől sosem tudnak meghalni, szal ha meghalsz zombiként feléledsz. Ez igaz az ellenségre is nem csak rád.
17.
17.
drakecsaj
Na ki akar Sorci lenni? Kettot kapott es majdnem meghalt csorika. Bar ez ilyen altalaban, de akkoris noh :D
A Dualos viszont jo, nekem az bejon.
16.
16.
AmreyP
*céltalanság miatt.
15.
15.
AmreyP
Nah akkor azt mond meg idegbetegkém hogy lehet kitolni valamit aminek nincs története és cél,ha meghalsz újratermelödik minden?az a játék hogy elmész jobbra-balra??nem nehézség miatt hagytam abba hanem a célt
14.
14.
Shannaro
#13: Nem kell azért bocsánatot kérni, mert igazad van. Én még nem játszottam az első részt sem, mert nincs konzolom, és ahogy hallom a PC-s port nem lett túl jó, de ha megveszem a PS3-at ezt is meg fogom venni mellé. Szeretem a játékokat amikben kihívás is van.
13.
13.
azureknight0715
#12: am bocs ha erős voltam de egyesek hozzáállása, meg amilyen hülyeséget képesek összehordani mert a mai hülye gyerekeknek tervezett játékokkal játszanak és ha már van egy nagyon nem oylan játék azt már rögtön képesek leszarozni...
12.
12.
azureknight0715
#5: Persze. Rakjanak a játékban kibaszott nagy nyilakat hogy még a 8 éves is tudja merre kell menni. A játékban ez volt az egyik legnagyobb pozitívum hogy berakott egy nagy világban semmi térképpel, irányjelzéssel. Neked kellett felfedezni a helyeket. Már csak az kéne hogy behatárolt területek legyenek. Abban nincs semmi jó ha csak balra visz az ösvény. ha már van jobbra is az ember kíváncsi lesz mivan arra és elnéz azt lehet megszívja, de ha ez nem lenne benne akkor nem lenne mit felfedezni. Mozgás hát nem tom szerintem a szörnyek+ bossok nagyon szépen mozogtak. Karakter lehet egy kicsit fura de nem ez fogja meghatározni a gemt. Aki a negatívumot látja a játékban, vagy aki félbehagyta az első részét mert nehéz(ami persze nem igaz) annak nem lesz való a 2. része. Aki játszott az első részével és végigvitte az úgy is tudja hogy kibaszott jó játék és nem is kell mást tudnia róla hogy megvegye a 2. részét is. Ha már 8X végigvittem a gamet ezt is végigfogom és élvezni fogom minden egyes percét. Ja és ez NEM nextgen kedves első...tudni olvasni?
11.
11.
Jani379
Zseniális. Nekem nagyon betalált ez a sorozat. A harcrendszere mindent üt, a kézben lévő aktuális fegyverhez kell igazodni. A "Dual Swordsman" pedig új stílus lesz, habár eddig is volt lehetőség így harcolni de a videó alapján úgy ítélem meg most jobban kidolgozták ezt a harcstílust mint eddig. Az előző két rész is megvan, úgyhogy ezt is nagyon várom.
8.
8.
Irasalgor
7.
7.
pierre le fou
gyerekek, rohadtul nem értitek ezt a játékot. aki itt a realizmuson kattog az inkább elő se vegye...
6.
6.
Crow1983
Nem akarok kötekedni ,de néztem videókat az első részéről mert be akartam szerezni!Ez szinte ugyan olyan talán a fény efektek szebbek ,de a többi része teljesen azonos!ez a videó csalódás számomra ,még ha ez a jelenkori generációból is való!
5.
5.
AmreyP
nekem az nem tetszett az 1be hogy nem volt semmi támpont hogy merre menjek:-S én azért hagytam abba a játék közepén mert tök mindegy merre mész.jah és a halál után amit megöltem egyszer nehezen azt újból visszarakja :-S a környezet fantasztikus,nyomasztó atmoszféra jó szörnyek, de ez a két negativ dolog sokat rontot nálam :(
3.
3.
Zelgadis187
#1: A játék 2014 márciusában jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...