TMNT: Out of The Shadows - fókuszban Leonardo

  • Írta: zoenn
  • 2013. június 26.
  • Videó
Link másolása
Végre teljes a Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows karakterbemutató videósorozata, a negyedik részben a karddal hadonászó Leonardo kapja a főszerepet. És persze a szeletelés.

A Nickelodeon animációs sorozata alapján készülő Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of The Shadows nyáron érkezik az Activision jóvoltából PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. A negyedik teknőc, Leonardo is megkapta a külön bejáratú előzetesét, melyet most megtekinthettek.

Köszönjük, EBR2000!

8.
8.
Rabit Wars
Iszonyatosan várom már gyerek korom rajzfilmje volt, és végre úgy néz ki meg érett egy teljesen hű adaptációhoz is az eddigiekhez képest, de viszont egy pontos megjelenés lehetne már igazán hozzá!
Annak meg kiváltképp külön örülök hogy pc-re is meg jelenik , várom nagyon....! ;)
5.
5.
Zombiekiller6
#3: Ezek nekem sem, mert mindegyik teljesen ugyanolyan, míg a 2007-nél volt valami az arcukban, ami megkülönböztette őket. Talán a mimika. Én azért remélem, hogy nem csak ennyiből fog állni a játék.
4.
4.
Zombiekiller6
A zene még negyedjére is rohadt jó :)
3.
3.
Skynet
A karakterek nem olyan tetszetősek (Teknősök),sztem az ami elötte kött ki 2007ben azok a karakterek meg maradhatak volna bár kinek mi nekem ezek nem jönnek be anyira de játszani fogok vele mert szeretem.... :D
2.
2.
Dontrip
Remélem ezt nem csak a címével akarják majd eladni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...