Aliens: Colonial Marines - holnap jön a DLC

  • Írta: zoenn
  • 2013. július 22.
  • Letöltés
Link másolása
A Sega és a Gearbox bejelentette, hogy holnap érkezik az Aliens: Colonial Marines utolsó DLC-je, a Stasis Interrupted. A single-t bővítő csomagban kiderül, hogy mi történt Hicksszel. Várjuk már?

A Stasis Interrupted DLC új achievementeket és trófeákat hoz magával, s PC-n és Xbox Live-on holnap, azaz július 23-án tölthetjük le, míg az európai PSN-en egy nappal később. A season pass birtokában egy lukas garast sem kell leperkálnunk érte.

A történet szerint Lisbeth Hutchins és társai váratlanul ébrednek fel a hibernációból a Legato űrhajó fedélzetén. Persze az egész nem véletlen: a Sulaco űrhajón néznek szét, amely nemrégiben hagyta el az LV-426-ot. Hamarosan rengeteg alient kapnak a nyakukba, s azt is megtudják, hogy mi történt valójában Hicksszel.

A DLC előtt a Sega újabb frissítést ad ki az alapjátékhoz, melyben számos hibajavítás kap helyet, beleérve a mesterséges intelligencia finomhangolását is. Persze a játékmenet lényegi része és a vizualitás ettől függetlenül nem változik.

19.
19.
#7: Ez az egész játékra igaz.
Basszák meg a DLC-t.
18.
18.
KeXxX
ha az alap nem lett volna szar akkor..
16.
16.
Sznfctm
Várós...! :DD (Remek a marketingje ezeknek, kb most hallok róla másodszor, hogy lesz single DLC, ez biztosan jót tesz majd az eladásoknak is, köszi Sega, jók vagytok, puszi!)

Mivel a DLCket alapvetően nem a Timegate csinálja, ez akár még jó is lehet. Amúgy akadt korábban is olyan, ami nem volt abszolút gáz (hanem mondjuk egy 10es skálán akár mondjuk 4 pontot is ért volna ;) ), pl a Bug Hunt ideig-óráig, míg bárki multizott, tűrhető volt. Sajnos a többi DLCről ezt már sosem fogjuk megtudni: mivel multiplayerhez jöttek ki, és senki nem játszik már ezzel az amúgy jobb sorsra érdemes, ám igen gyérül kivitelezett játékkal, azokat bukta a Sega meg sajnos a játékosok is.

Mellesleg a Sega valszeg nem olvasta a kritkákat, így van arcuk pénzt kérni még a multis DLCkért is (mint mindig, ld. még AvP 2010). Azért én lehet, hogy megnézem, még ha csak azért is dobták össze, hogy ne zöröghessenek a season pass birtokosok, hogy a nyakukon marad a fele season pass. ;)
15.
15.
dcba
en vmelyik nap nezegettem az E3as videot es osszeszorult a szivem, h vegul mit kaptunk.Szanalom.Egyszeruen felfoghatatlan, hogy hogy voltak kepesek ezt igy kiadni, es azota is javitatlanul kijelenteni befejeztuk a jatekot.Ja h jottek peccsek??Kb a grafikan kivul semmit nem javitottak, holott sztem nem az volt a legnagyobb gond(bar az is)hanem h az elso ora utan ertelmetlen lovoldozes lesz az egesz.Nincs semmi ertelme a jateknak csak lovoldozzuk hol az alieneket hol a katonakat.Pedig volt potencial a jatekban, nezuk csak meg az elso 20 percet amikor talizunk az elso aliennel, vagy amikor fegyver nelukul menekulunk az orias alien elol.De peldaul amikor ki kell nyirni a nagyfeju alien-t az vmi vicc.Meg a Bika alien, az is olyan mint vmi 15 evvel ezelotti jatek.Neked fut elugrasz elole es hatulrol meglovod.VICC utalom ezt a jatekot meg azt is h jo elore berendeltem izgultam es vegul ezt kaptam.Legalabb annyi karpotlast kaptam volna h na itt egy season pass, de semmi.A keszitok nyugtaztak h keves penzbol szart csinalva is lehet hihetetlen profitot termelni.Merthogy ez a jatekuk biztos nyereseggel zarult.Egeszsegukre koltsek patikara.Remelem szukseguk lesz ra.Aki nem latta volna ilyen egy Alien Colonials Marine jatek http://www.dailymotion.com/video/xleexz_aliens-colonial-marines-presentation-de-l-e3-commentee_videogames
14.
14.
dBLOOD
Szerintem legalább 1.3 millió ember várja. Kb. annyian vették meg a játékot.
12.
12.
PAtr0n
#2: Szerintem nem vagy tisztában a politika fogalmával.
Ültesd át a hozzászólásodat a magyar közéletbe. Gamer=a nép, Sega= politikusok/kormány. :)
De nyugi én sem vélekedek másképp ;)
11.
11.
RangerFox
Mesterséges intelligencia... LOL! Amikor négy alien is fut és neki ütközik egy ládának és fut tovább amíg szét nem lövöm őket.... :DDD
10.
10.
Simonus18
Egyáltalán várja valaki a DLC-t? :D
9.
9.
kivenoko
Akárhányszor felbukkan egy ACM hír, pillanatnyi rosszullét fog el és eszembe jut mennyire vártam ezt a játékot... pontosabban, nem is ezt a játékot vártam -.-'''
8.
8.
Inferno
érdekelne ki az a hülye aki veszi ha voltak előző DLC-k is. Annak grat nagyvalőszínűséggel citys játékokon nőhetett fel xD
7.
7.
DON GONDOCS
6.
6.
ViktorG
''A DLC előtt a Sega újabb frissítést ad ki az
alapjátékhoz, melyben számos hibajavítás kap
helyet, beleérve a mesterséges intelligencia
finomhangolását is.''

Tudtommal nincs is Mesterséges Intelligencia a játékban.
(Tapasztalat) XDDD
5.
5.
markoci555
ezt nem értem, tehát még több dlc is volt? aztabüdösmocskosélet, és ha adnak még akkor azt jelenti azt is vették...óóóóóó ember
3.
3.
Necreon
Rekordeladásokat jósolok.
2.
2.
Dreadlox
nem elég hogy pofátlanul átvágtak mindenkit, most még jobban le akarják őket húzni... komolyan ennyire logikátlanok hogy amiben egyszer csalódik az ember, az óvakodik a következő lépéstől?
1.
1.
Kougat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...