Még nincs vége a Rage-nek

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 4.
  • Hír
Link másolása
Az id Software szerint csak pihentetik a címet, de később visszatérnének hozzá. Közben a Doom 4-ről is szó esett a QuakeConon, jóllehet csak érintőlegesen, és semmi konkrétumot nem hallottunk felőle.

Az id Software társalapítója, Tim Willits azt mondta: még nincs vége a Rage-nek, egyelőre csupán pihentetik a címet.

"Rendkívül büszke vagyok arra, amit csináltunk, és az univerzumra, amit felépítettünk. A Rage nem halott. Mostanában nem csinálunk vele semmit, de amikor megterveztem az univerzumot, úgy alakítottam ki, hogy bármikor visszatérhessünk hozzá. Még mindig nagyon büszke vagyok arra, hogy olyasvalamit csináltunk, ami más volt - nem olyan, mint a többi játékunk."

Közben a Doom 4 is előkerült, persze mint a hétvégi QuakeCon legnagyobb hiányzója. Hogy mi újság a játékkal azt még mindig nem tudjuk, John Carmack állítólag direkt rákérdezett, hogy mondhat-e róla valamit, de nem engedték meg neki.

A fejlesztés persze jelenleg is zajlik, mint tudjátok, 2011-ben újraindították a projektet.

17.
17.
Számomra mindenképp. Azon szerencsés ATI tulajok közt tarthatom számon magam, akiknek az első patch után már nem volt vele technikai jellegű problémája. Sajnos azt kell, hogy mondja, hogy 'csak' technikai. Minden mással viszont igen:
A járműves rész nagyon irritáló és nevetséges volt. Rendszeresen elakadtam minden szarban, fizikai motor pocsék kivitelezése, a mesterséges intelligencia totális hiánya, az npc-k röhejessége és átélhetőség teljes hiánya. A linearitásról nem is beszélve. Szépnek szép volt, de baromi üres, mint játék. Ha a Fallout 3 lenne az etalon és 10 pontot érdemel, akkor ez 2.5 és 3 között végzett volna. Ráadásul velem talán 2 évente egy-egy játéknál fordul elő, de folyamatosan fájt a fejem és hányingerem volt a szar fókusz és kamera mozgatás kivitelezésétől... Az ID számomra pont az a cég, ami Molyneux egy személyben: egy évtizedes hírnévvel és elismertséggel bíró entitás folyamatos lejtmenetben, aminek egy célja a saját imázsának a totális lerombolása...
16.
16.
zsoze
Nekem nagyon adta szerencsém akkor ,hgy n PC-n játszottam vele :P jöhet a 2.rész meg a Doom is meg a nextgen is :D:D:D
15.
15.
green01
az egyik legjobb játék amivel találkoztam a sok hibája ellenére is.remélem mégegyszer nem csinálnak egy bug os rész.
14.
14.
wolfwarrior
Nos a Rage egy tényleg gyönyörű világot alkotott, fantasztikusan csinált majdnem mindent amit egy fps csinál: ütős fegyverek, változatos ellenfelek, király járművek,DE
tudomásom felém a pc-sek fele nem tudott játszani vele mert nem müködött (talán még most se) az ATi videó kártyával (de lehet hogy egy másikkal tévesztem össze), és még sok más miatt is béna port volt és a befejezés nem túl kielégítő.
Ha tanulnak a hibákból gyémántot tudnának csinálni.
13.
13.
guitarlord
#12: UI: Oh, és a Rage 2 előtt még jó lenne egy Doom 4 és egy Quake 5 is, az pedig még jobb lenne, ha ez nem eredményezné azt, hogy a Rage 2 2901-ben jön ki és akkor is tele van bugokkal, szaggat és látszik, hogy félbe van hagyva!
11.
11.
Csoki80
Lehet hogy nem a legosszetettebb cucc a RAGE de az a vilag ami van benne.. Hat nem tudtam letenni :-)
9.
9.
KeXxX
Tőlem jöhet újabb Rage nekem bejött. Remélem hogy majd jobbat csinálnak!
8.
8.
Dízel
hát pedig jobb lenne ha vége lenne, mert teljesen középszerű lett ez az alkotás. sokkal többet vártam volna tőle. helyenként inkább vicces volt mint szórakoztató. az autos részek csak tömítő elemek voltak. egyszerű hent játék volt, de hent játéknak meg unalmas. nagyon a mad maxre hajazott, de nagyon komolytalan volt a probalkozás. az igazabol a baj h. túl nagy volt a hype-ja.
5.
5.
elfdefender
Nekem is bejött, de azért jó lenne, ha az autóversenyes részeket csökkentenék benne (annak ellenére, hogy a kezdetekkor pont erre akarták a hangsúlyt helyezni) és a lövöldözős FPS részt hosszabbítsák meg. A Scorchers Dlc-be meg még bele se kezdtem.:)
4.
4.
aordog
Nekem kell. A vége valahogy furcsa volt, de nekem még így is egy örök emlék. Egy- két helyen komolyan paräztam, mäshol meg vicsorogva haladtam, mint egy örült foszer. A Cirkuszos lövölde poén volt, akär csak a késes minijäték.
A grafika szép volt, a hangulat kimagaslo..
3.
3.
Drazhar
Nem úgy volt, hogy a Rage-et korábban még ők maguk is elismerték, hogy bukott? :D
Mindenesetre kell egy ráknak, nagy csalódás volt - inkább jöhet a Doom 4!
2.
2.
Falcon
a legjobb játék ebben a generációban csak multi helyet hosszabbra kellet volna csinálni
1.
1.
DON GONDOCS
Én várom a folytatást, egyik kedvenc fps-em lett, egyszerű játékmenet de mégis végigjátszásra ösztönöz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...