GC 2013: Befutott a Murdered: Soul Suspect-trailer

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 21.
  • Videó
Link másolása
A Murdered: Soul Suspect sem maradt Gamescom-előzetes nélkül, a kétperces felvételen ráadásul egy új karakter is feltűnik: ő egy szemtanú, aki látta hősünk megölését és a tettest is.

Érdekes koncepciót ígér a Murdered: Soul Suspect: a játék hősének a saját gyilkosát kell felkutatnia, egy halott szellemeként viszont egészen más kihívásoknak néz elébe. A Square Enix és az Airtight Games nyomozós akciójátéka 2014 elején jelenik meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra, addig az ilyen és ehhez hasonló trailerekkel kell beérnünk:

11.
11.
Tücsök112
9.
9.
NeonRay
#8: Megbaszott?! Jelentsd fel nemi erőszakért azt a mocskot!
8.
8.
Tücsök112
ez a játék nagyon megbaszott!messze van még 2014 második negyedéve...
DarkLord hsz-ével eggyet...
7.
7.
Semmi új. Még mindig ugyanaz a 10 perc Gameplay van megvágva. Nem tudom, az E3 óta csökkent a játék iránti vágyakozásom. Eddig. De még mindig eléggé hintázik a játék a várós és a "leszedem nCore-ról" között. :\
6.
6.
KeXxX
Remélem hogy jó hosszú lesz és nem lesz unalmas, amúgy tetszik.
5.
5.
DevilGamer
Mindenki várja? Akkor én mit mondjak?
3.
3.
DarkLord
Ezt én is nagyon várom, mint kalandjáték kedvelő :D Eszméletlen ígéretesnek tűnik az egész jó koncepció csak ne butítsák le nagyon. Én már többször elgondolkodtam azon, hogy a készítők miért nem tudják megcsinálni 2 módba az adott játékokat ujabban egy legyen hardcore nyomozós és egy legyen lightos aki nem kíván gondolkodni, de érdekli a történet (ami itt szerintem nagyon rendben lesz).
2.
2.
giga321
Ha egy nagyon erős sztorit pakolnak alá akkor mindenképpen vevő vagyok rá. Végre egy fasza kis nyomozós játék pc-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...