GC 2013: Traileren Dragon Ball Z: Battle of Z

  • Írta: zoenn
  • 2013. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
A legújabb Dragon Ball Z-játék is megkapta a saját előzetesét a kölni rendezvényen belül. Vajon tényleg ez lesz az a cím, amelyre mindig is vártak a rajongók? A kedvcsináló legalább lázba hozott minket.

A Dragon Ball Z: Battle of Z jövő tavasszal jelenik meg PS3-on, Xbox 360-on és Vitán, a legújabb trailerben lesz harc, bájos eszmecsere - mindez meggyőző hangulattal átitatva. A játékot akár négyen is tolhatjuk egyszerre, vagy akár nyolcan, az online multi keretében. Jó lesz?

25.
25.
B-Bird
#24: Ezt mondtam én is.. A nagy csatáknál, nagy robbanásoknál ment át szakadóba a dolog. Az aktuális bunyó 29. részénél és összesítve 3 óra farkasszemezés után. :-)
24.
24.
Quent1n
#22: Pl. pont az ominózus ütközetnél azért elég szakadt volt már :D és Son Goku is kellően nyúzott látszott rajta, hogy itt már volt valami akció :D
23.
23.
adriano28
#5: már elég régóta van dragon ball mmorpg :)
22.
22.
B-Bird
#20: A mesében is nehezen szakadt az a ruha... Csak a nagyobb atomtámadásos robbanások után kezdett picit kikopni pár centin az anyag. :-) Leginkább akkor volt már nagyon szakadt az öltözet, ha a viselője épp készült a túlvilágra utazni, vagy nagyon vesztésre állt és várta a felmentő sereget.
21.
21.
B-Bird
#19: Butaságokat pls neee... Hol szülted, hogy leginkább csak kisgyerekek játszanak konzolon? :-S
20.
20.
Quent1n
#19: Ööö PC-n is a legnagyobb zsét a casual címek szakítják ld. pl. CoD amivel 5-100 évesig mindenki eljátszik 1-2 órát.

hedzsooo: Nincs rá igazi igény. A DB láz már rég lecsengett most már korántsem érdekelne annyi embert ez azért érezhető. És mivel ugye a pénzről szól minden (ezért is fossák a hót ugyanolyan DB játékokat) ezért nem vesződnek vele. Szerintem. :)

A játék meg továbbra is lelketlennek üresnek tűnik. Túlságosan olyan mint egy műanyag gyerekjáték. Nem azt mondom, hogy leszakadó végtagok kellenek és fröcsögő vér, mert akkor ugye 18+-os és bukják a gyerekeket. De hogy még a ruha se szakad meg koszolódik meg semmi.. Szerintem ez így gyenge. Persze ha a gyerkőcök a célközönség akkor tökéletes. :)
19.
19.
taurenshamanlvl60
#17: gondolom mert konzolon csak leginkább kisgyerekek játszanak, ők a célközönség.
Pc-n leginkább csak a hardcore címek tudnak megélni, én erre tippelnék.
De persze ki tudja mit miért döntenek a kiadók.
18.
18.
Batman
Jovanmá 120 tolhatjuk, az egész utca ott ül majd DB-zni xD

Azért nem adják ki, mert ez a Mortallal ellentétben egy szar játék, ami kevés pénzt hozna. Próbáld meg a PS2 emulátoros dragon ball tenkaichit. Na az üt mindent. Én játszottam boxon szinte minddel. Nagyon unalmas az összes és nem azért mert ugyanazt a történetet játsszuk, egyszerűen hiányzik a lelke.
17.
17.
hedzsooo
PC-re miért nem jönnek DB-Z játékok? ;( Még ha PS, v. Xbox exluzív lenne, azt megérteném, de mindegyikre jön, kivéve a PC-t. :P

(NEM a konzoloskat kérdezem. Csak írom, még mielőtt letámadnánank, hogy: "miért sírok itt". Aki esetleg szintén szeretne DB-Z játékot PC-re és tud esetleg valami infót PC-s téren, az légyszi jelezze, köszi!^)
16.
16.
killer13
15.
15.
taurenshamanlvl60
#14: én azt hittem ez be van tiltva
12.
12.
killer13
#11: Csak el ne rontsák.
11.
11.
killer13
Ezt várom a legjobban ebben az évben még a gta v ellenére is.
10.
10.
RangerFox
Teljesen átlagosnak tűnik de attól még vinni fogják mint a cukrot és vitára is megjelenik! :)
9.
9.
thelegendary
Kíváncsi vagyok hányszor bukik el egy támadás mert a karaktert kiakasztja a kamera, vagy beakad a falba... :P Könyörgöm! PS2 ön minőségibb átvezetők voltak, még mindig a Burst Limit nyomába se ér..... én temetem ezt a gen. DB t srácok. Talán majd PS4 en lesz valami mókás.
8.
8.
thelegendary
Mi ez az ótvar szXr trailer????? Mint a Ragin Blast szériánál itt is igénytelen majmoknak néznek hogy mindent megveszünk, mert DB....???
6.
6.
Spaceghost
Ez borzalmas. PS 2-es Dragonball-ok óta továbbra se képesek erre a generációra normálisat kiadni. Már a kamerakezelésnél elvérzik, elég végignézni a videot. Talán next-gen -en képesek lesznek alkotni valamit, de ez így megint egy nulla mint a többi.
5.
5.
balint23h
Ebből az univerzumból simán lehetne egy tpg-t csinálni. Ez elég amatőrnek néz ki de még így is kipróbálnám ha kijönne pc-re.
4.
4.
adriano28
én annak örülnék ha az új dbz movienak már csinálnák a magyar feliratot vaagy a magyar szinkront :D
2.
2.
B-Bird
#1: Miből gondolod? Nekem így első blikkre inkább a szokásos DB-nek tűnik, amit évek óta nyomatnak, mindig csak 1-2 apró újítással. Hány éve is már csak ilyeneket tudnak kiadni? Jó rég várok már valamilyen kis RPG akció-kaland féleségre, ami nem DS-re jön ki.
1.
1.
DON GONDOCS
Talán végre egy jó DB játék készül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...