GC 2013: FIFA 14 - íme, a next-gen verzió

  • Írta: fojesz
  • 2013. augusztus 22.
  • Videó
Link másolása
Új előzetest kapott a FIFA 14, ezúttal viszont a next-gen verzió van terítéken: a trailert a PS4-es és az Xbox One-os változatok játékmenetéből vágták össze - a különbség szemmel látható.

Ha szereted a FIFA-t érdemes lehet megvárnod a next-gen változatokat: egyrészt az Xbox One-előrendelőinek úgyis ingyenes, és az Xbox-exkluzív Ultimate Team Legends játékmód is érdekesnek tűnik, másfelől az Xbox One-on és a PS4-en új motort kap a játék. Így fog kinézni:

18.
18.
PS4gamer
#17: Akkor a Barca verhetetlen lesz :D
17.
17.
Marko90
#15: Amúgy már az előző fifába is meg voltak a különbségek a játékosok között de most majd még jobban megcsinálják!! olyan lesz mint igazából szinte
16.
16.
Marko90
Annyi különbség lesz mint a ps2 meg a ps3.rom között és az elég nagy szóval a ps4 minden sokkal élethűbb lesz a játékmenet a grafika minden!! és tényleg úgy lesz mint igazából!!:)
15.
15.
keiji maeda
héhéhé dobálóznak itt hogy az új fifában aki bal lábas az bénább a gyengébbik lábával meg aki ne tud jó keresztlabdát adni élőbe se azzal a játékossal nehezebb a játékba is :D de kérdem én Messi ilyen messziről sose lővi el ő csak a 16 vagy közelebről tud lőni :D akkor mivan :D
14.
14.
Henry82
#13: Sőt, inkább csak a közönség grafikájával. Végül is erről szól az egész videó, bár azt el kell ismerni, nagyon durva lett, meg a mezek is szépen gyűrődnek, de igazából ennyi a különbség amit én látok. Tényleg a gameplay videók fogják csak megmutatni, hogy igazából mennyit fejlődött a motor (és milyen irányba:)
13.
13.
Yanez
Ahogyan elnézem, csak a grafikával próbálnak csillogni, ami nem is annyira jobb a jelenlegi generációénál. Ahhoz még kell vagy 2 év. Kiváncsi leszek majd az igazi gameplay videókra!
12.
12.
JackBauer
#11: pc-n szinte minden játék olcsóbb, szerintem a FIFA sem kivétel
11.
11.
Dízel
attól függetlenül h. ezen a videon nulla masodpercig tartottak a gameplay jelenetek nem rosszul összevágott video.
nem derül ki hogy viselkednek a karakter animaciók ütközésnél vagy milyen a labda fizika vagy ugy amugy milyen a játékmeneti hangulat. mert igazabol mi csak azt látjuk, nem az ilyen összevágott replay dolgokat. másrész mocskos mód pofátlanság ugyan azt a pénzt elkérni pcsektől mint konzolosktól. Egy új motor majdhogynem mindent meg tud változtatni, ettől függetlenül ugyan annyiért ugyan azt kapjak szinte a pcsek.
9.
9.
kúpajószomszéd
Na ez már szép. A szurkolók sem úgy néznek ki mint ha kartonfigurák lennének, a játékosok arca meg... szinte tökéletes! Majd egyszer beszerzek egy ilyen konzolt, de az még odébb van...
8.
8.
killer13
Ebből semmi nem derült ki.
7.
7.
RangerFox
Azt a jó édes .... Nagyon állatul néz ki.
5.
5.
Stranger
4.
4.
PS4gamer
Na, meg van mi lesz az első játékom PS4-re. Mondjuk eddig sem volt kétséges.
Ez valami zseniális!!!
3.
3.
Yke5
Ez az első alkalom, hogy azt mondom: A francba kell egy konzol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...