F1 2013 - gyorskörön Monzában

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
A Codemasters minden futam előtt meglep minket az aktuális pálya bemutatójával, nincs ez másképp az Olasz Nagydíj előtt, ahol Fernando Alonso Ferrarijába csüccsenünk egy gyorskör erejéig. Látványosnak látványos.

Az olaszok a hétvégén F1-lázban égnek, ahogy a sportág szerelmesei is. A futam ezúttal az Autodromo Nazionale Monzán zajlik, ám előtte kapunk némi gameplayt a pálya jellegzetességeiről Fernando Alonso társaságában.

Az F1 2013 egy hónap múlva jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

9.
9.
#2: Érdekes, nem pont Ecclestone volt aki párizsi, római (bel)városi pályákat vizionált ? Nem mellesleg, most, hogy minden veszélyt ( izgalmat, érdekességet, kihívást és szenvedélyt ) kiöltek a versenyből, legalább annyi-t megtarthatnának, hogy a falon bukótér nélkül had törjék már össze magukat akik nem oda valók... :D
B@sszák meg, milyen verseny az, ahol a közvetítés arról szól és az újságírók is Safty Car-ért és esősért imádkoznak, mert az majd jól megkavarja a versenyt?!
8.
8.
Ghost26Dave
Bocs én senkit nem akarok meggyőzni az igazammal szóval csak hallgass.Ha nem értesz az f1-hez nem kell trollkodni
7.
7.
Gamerdavid
#6: Rosszul trollkodsz. XD

játék lesz jó, várok én nagyon aztatot (Kemuri style)
6.
6.
#5: Ezt ugye minden F1-es hírnél ki kell írni?
Hogy hajrá egyik, majd mások ráírnak, hogy nem is, mert a másik sokkal jobb. Az összes F1-2013 hír 50+ kommentet kap ahol mindenki meg akarja győzni a másikat, hogy az ő kedvence ezerszer jobb. Eredménytelenül.
5.
5.
Ghost26Dave
Hajrá Alonso
4.
4.
Gamerdavid
Mutathatnának végre valami versenyt is. Mert ez így már kezd unalmas lenni.
2.
2.
DarkLord
Imádom ezt a pályát ... Kár, hogy az F1 mindenható ura egyre több mesterséges épített pályát akar látni a verseny naptárban és szépen tűnnek majd el a legendás pályák sorban. Valahogy nekem az új pályk nem igen nyerik el a teszésemet nincs lelkük úgymond. Na de itt Olaszban nem kell félni a Ferrari hazájában, hogy eltűnne ez a pálya a naptárból szép is lenne :D Az első kanyar azért elég kemény kiváncsi vagyok megint vasárnap megtizedelei e a mezőnyt rajt után , mert elég gyakran szed áldozatokat :)
1.
1.
Huntsman
Bakker! A tokijói gémsóig csak ilyen tré hírek fognak jönni !?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...