Battlefield 4 - íme, a teljes térképlista

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 26.
  • Hír
Link másolása
Kiszivárgott a netre a Battlefield 4 multiplayer térképeinek neve és ajánlóképe, így már mind a tíz helyszínről lehet némi viszonyítási alapunk. Az anyag hivatalosnak tűnik, állítólag a Battlelogról származik.

A leleményes felhasználók szépen a Battlelog mélyére ásták magukat, s ásóik nyomán felbukkant a Battlefield 4 multis térképeit tartalmazó teljes lista. A nevek mellé képek is társulnak, így már lehet némi fogalmunk, hogy milyen hangulatú és milyen hadviselést megkövetelő helyszínek várnak ránk.

Siege of Shanghai

Paracel Storm

Operation Locker

Golmud Railway

Damage

Flooded

Abadoned

Resort

Tremors

Dish

Fontos tudni, hogy ezekre a nevekre a DICE belsőleg hivatkozik, az utolsó hat végleges elnevezésére a megjelenésig még várnunk kell.

34.
34.
Mr.General
Ezek alap pályák,vagy a premium csomag részei?
33.
33.
leviske
Dish, Tremors és Golmud elég biztatónak tűnik, de a többi nekem a BF3-as B2K és CQ pályákat idézi. Utóbbi nem is nagy gond, mert szerettem őket, de a Karkandos, unalmat sugárzó színszűrős pályákat nem vártam vissza.

Amúgy akkor a "közönség kedvenc" pályák DLC formában kerülnek vissza? Mert egyiket se látom itt. Nem mintha sajnálnám, ha Metro kiesne.
32.
32.
#31: köszi! frankók a pályanevek.
31.
31.
HaruXIII
Egy kis Flame War mellé némi hír a játékkal kapcsolatban. http://blogs.battlefield.com/2013/09/battlefield-4-maps/?utm_campaign=bf-social-us-socom-fb-bf4-maps-reveal-092613&utm_source=fb&utm_medium=social&sourceid=bf-social-us-socom-fb-bf4-maps-reveal-092613
24.
24.
Orwellke
#23: Na ez utott :D feldobtad az estemet
22.
22.
markoci555
én mini bemutatóvideókra számítottam, mit kezdjek ilyen szűk képekkel?
18.
18.
elég változatosnak tűnik a lista, a Damage olyan, mintha a Destiny-ből jött volna. nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
13.
13.
Ótvar
A "Damage" már most a kedvencem!
10.
10.
greenmelon
A Resort számomra első látásra szerelem. :|
8.
8.
McDuff
"Tremors" xD
elképzelem ahogy majd elnyeli a játékosokat a föld és csak a betonon lehet majd mozogni:D
7.
7.
PrimYaz00
#5: pc-n mindig jobb lesz :)
5.
5.
Falcon
nekem nem tetszetek a bf3 pályái de talán itt már mintha változatosabb lenne a pályafelhozatal az alapjátékba de csak ps4 re érdekelne a játék mert 3ason botrányos volt a grafika
3.
3.
Kougat
#2: *van (SZERKESZTÉS GOMB!!!!!!!!!!!!!)
2.
2.
Kougat
Hmmmm. Így képek alapján vagy néhány ami érdekel (remélem egy kicsit jobbak lesznek mint a 3-ban, mert ott van egy 4-5 amit nagyon szeretek, a többivel meg nem is foglalkozom pl.: megvan a premium, mégsem játszom egy DLC-s pályával sem, mert szerintem nem lettek túl jók)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...