Ace Combat: Infinity - az ingyenes modellről

  • Írta: zoenn
  • 2013. szeptember 28.
  • Hír
Link másolása
Mint ismert, a PlayStation 3-ra érkező Ace Combat: Infinty free-to-play lesz, ám nem eszik olyan forrón a kását! A kampányt teljesen végigtolhatjuk, a kutya a multiplayerben van elásva. Csekkold a részleteket!

Az Ace Combat: Infinity projektvezetője, Kazutoni Kono nemrégiben részletezte, hogy a repülős játék ingyenes modellje hogyan működik a gyakorlatban. A játékmenetet és a szenderdeket tekintve az Infinity visszatér a gyökerekhez.

A kampány mód teljes mértékben végigjátszható, megkötések nélkül. Ez a móka "inkább egy bemutató" az online meccsek előtt. A többjátékos módban 4 vs. 4 felállásban megy a dogfight, ráadásul a free-to-play modell lehetővé teszi, hogy a kezdők is megismerkedhessenek a sorozattal.

A multiplayer egyfajta "üzemanyag-rendszerre" épül. Magyarán a játékosok alapesetben korlátozott számú üzemanyaggal kezdenek, amely folyamatosan fogy az idő múlásával. A nafta egy idő után automatikusan feltöltődik, ám valódi pénzért vásárolhatunk kerozint, így nem kell várakoznunk. Pluszban ingame elemekre is költhetünk némi pénzmagot.

Aki nem akar fizetni, egy idő után azzal szembesül, hogy elfogy a üzemanyag, így ideiglenes malmozásra lesz ítélve, míg a gépét "megtankolják".

Az Ace Combat: Infinity még idén megjelenik Japánban, a nyugati kiadás dátumáról később értekeznek.

4.
4.
nukebomb
tisztára, mint a Real Racing 3 modellje.
2.
2.
Chrome1986
Hát ennek a fuel témának annyira nem örülök, de ha árban baráti, akkor befizetek 1-2 körre.
1.
1.
Cooper911
Hmm... pont jó lesz a War Thunder mellé a modern gépek miatt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...