Rome 2 - ingyenes a Nomadic Tribes Culture Pack

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 23.
  • Letöltés
Link másolása
A Creative Assembly bejelentette, hogy október 29-ig ingyen tölthetjük le a Total War: Rome 2 Nomadic Tribes Culture Pack névre hallgató DLC-jét, amely három új játszható frakcióval bővíti a repertoárt.

A fejlesztők folyamatosan frissítik a Total War: Rome 2-t. Már számos hibát kijavítottak, miközben friss tartalmakkal sem restek ellátni a birodalomépítős címet. Remek hír, hogy a Nomadic Tribes Culture Pack DLC - ideiglenesen - mindenki számára ingyen letölthető.

Az amúgy 7,49 euróba kerülő csomagban három új játszható frakciót találunk, ezek a Royal Scythians, a Roxolani és a Massagetae. Lovas nomád népekről van szó, eltérő épületekkel, technológiával, kampánycélokkal és egységekkel. Harc közben gyorsan feltűnnek, odacsapnak, majd gyorsan visszavonulnak - ez a kifizetődő taktikájuk.

Nem árt sietned, ha meg akarod kaparintani a DLC-t, hiszen október 29 után már fizetned kell érte.

10.
10.
Malarki
Kb. 1 héttel a megjelenés után kijött egy mod, amivel minden, a térképen lévő nép játszhatóvá vált. És már most is tonnányi mod van hozzá, amikkel bármit át lehet alakítani a játékban. Így mégis kiket érdekelnek a DLC-k?
9.
9.
gnossos
#8: neb*ssz télleg? xD akkor reinstall.

#7:
bizony, nagyon rossz..
8.
8.
JoHnNiEE
#6: patch #4 500 mb körül van :)
7.
7.
Dezseee
Nagyon rossz lehet neked...brühü-brühü! :'(
6.
6.
gnossos
Majd ha jön egy minimum fél gigás patch, akkor fogok örülni. Addig meg csesszék meg. Csak emiatt a játék miatt vettem vadiúj gépet, de negyed óra játék után töröltem is le.. nagyon mérges vagyok rájuk..
Optimalizálás nulla, szana-szét dobott fura menük, régebbi total war játékok nyomát sem látom benne. Már a shogun is kezdett anno fura irányt venni, de ez a rome 2 egy szó szoros értelmében vett KÁOSZ!!
Empire TW volt az ucso TW amivel 100+ órát tudtam játszani.
5.
5.
Bananaman
#3: tiszteletlen idiota.. sajat anyadat is le kurvazod?.. nemhogy orulne az ostoba fejed.
4.
4.
Dezseee
És az embereknek semmi nem jó. Ingyen dlc,az sem jó. Örülok hogy nem ismerek személyesen egy ilyen sírós kocsogot sem. Nagyon lehuzhatjatok az ismerőseitek kedvet...
3.
3.
dBLOOD
A vérszívók 7.5 euróért külön árulják Spártát! Most el kellene ájulnunk mert ingyen adják valami tirpák törzs DLC-jét? Mondjuk a sok ősmagyar bunkónak jó lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...