Kinect Sport Rivals - demó az Xbox One startjára

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 28.
  • Letöltés
Link másolása
Habár a Kinect Sports Rivals megjelenése jövő év elejére csúszott, a Microsoft nem szeretné, ha mozgásérzékelős sportjáték nélkül maradnának a friss Xbox One-tulajok. Egy próbaverzió érkezik a konzol premierjére.

A Kinect Sports Rivals Preseason a mozgásérzékelős sportjáték ingyenes próbaverziója, amely november 22-én jelenik meg Xbox One-ra. Habár a teljes verzió 2014-ben kerül a boltokba, hat sportágba már az új konzol premierjekor belekóstolhatunk. Az "előszezonban" jet-skizhetünk, sziklát mászhatunk, focizhatunk, célba lőhetünk és teniszezhetünk is.

Természetesen havonta jelentkező multiplayer kihívások is várnak ránk, melyek teljesítésével különféle megnyitható extrákat kapunk a jövő márciusban megjelenő végleges játékban. Ha november 22. és 30. között letöltjük a trialt, miénk lesz a Founder-titulus, s a hozzá járó wetsuit.

12.
12.
#10: Ez a kinect lényege: partykon elő lehet venni. Ilyen kis casual játékok, amiket haverokkal még móka lehet. A kinectre nem, mint játékkonzolra kell tekinteni.
11.
11.
ratchetfan
#10: bocs #7 helyett #8 at akartam :D
10.
10.
ratchetfan
#9: meglehet de nem vagyok box hater ;)

#7: jó akkor elsőre tűnik úgy boldog vagy?
amúgy én a sport-nak se látom sok értelmét jó egyszer kétszer társaságban hülyülni vele de ennyi...
9.
9.
Dontrip
8.
8.
#7: Ó, te biztos tudhatod, mi szemét, mi nem. Meg se jelent, ember!
Oké, kinectnek is vannak mélypontjai, mint a star wars, de a sports egyik nagy húzóneve, nem szemét.

7.
7.
ratchetfan
pont mint az összes kinectes szemét
5.
5.
kopic
4.
4.
salaxx
Kipróbáltam 1 rendezvényen, de pont a számomra 2 legérdektelenebb szám volt demozva (jet ski, mászás)
A jó hír, hogy a kinect tényleg legalább annyival fejlettebb, hogy meg tudja különböztetni a nyitott és zárt tenyeret. (ezzel adsz gázt a jet skinek/így ragadod meg a kapaszkodókat mászás közben) Ezt leszámítva ez a 2 versenyszám halál unalom volt. A jet ski átláthatatlan + ha beszorulsz valahova akkor mivel tolatni nem lehet, ott dekkolsz amíg a gép szíve megesik rajtad és visszatesz a pályára...az ellenfelek közben fényévekre.
A mászás pedig 1 mozdulat repetitív ismétlésében kimerül. Felnyúlsz, megfogod, felhúzod magad (és felhúzod magad). Lehet ugrani távolabbi kövekhez és le lehet rántani a többieket, de nagy rációt nem fedeztem fel az egészben.
3.
3.
tjames
http://www.youtube.com/watch?v=SHN_EknabBU
2.
2.
tjames
Eleve pl, hogy saját karakterrel játszunk. Beszkenneli az arcod, és csinál belőle egy "avatart" ami nagyon faszán hasonlít is!
1.
1.
borzon110
Várom majd az összehasonliást a kinect sportsal, hogy mennyivel jobb lesz a mostani new-gen .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...