Forza Motorsport 5 - a Car Pass részletei

  • Írta: zoenn
  • 2013. október 29.
  • Hír
Link másolása
A Forza Motorsport 5-höz Car Pass-t is vásárolhatunk, amivel hatvannál is több új verda üti a markunkat a megjelenés után - jelentette be a Turn 10. Meglepetés nincs: folyamatosan várható DLC-utánpótlás.

A Turn 10 legújabb blogbejegyzéséből kiderült, hogy a Forza 5-höz Car Pass-t is vásárolhatunk, vagy ha úgy tetszik season passt. Ezzel bebiztosíthatjuk magunknak a játékhoz érkező DLC-ket, s így összesen hatvannál is több autó üti a markunkat.

Mindegyik verda teljesen testreszabható lesz és komplett AutoVista-kompatibilitást élveznek. A Car Pass-szal hat autócsomag üti a markunkat, melyek egyenként tíz kocsit tartalmaznak majd. Ha érdekelnek a plusz verdát, látogasd meg a Forza Motorsport Showroom oldalát. Árról és a dátumokról hamarosan bővebben is értekeznek a fejlesztők.

A Forza Motorsport 4 november 22-én jelenik meg Xbox One-ra.

8.
8.
crashpipi
#7: Én már a 3-nál is írtam a fejlesztőknek, hogy nincs igény rá Európában? Hogy miért nem jön valamelyik dlc-vel legalább 1-2 RS, ha olyan autók is belekerülnek, amik szerintem sokkal szűkebb rétegeknek lehet címezni?
Megköszönték az észrevételt és továbbították. :D Magyarul semmi...
Plusz szerintem elég jól sikerült elkészíteni az autók valós viselkedését és az egymás közti különbségek is jól kijönnek, így szívesen megnézném, hogy a való életben mivel ágaskodhatnék össze. ;)
7.
7.
simon 555
Škoda mikor lesz már végre egy autós játékban?:)
Szívesen köröznék egy Superb-vel pl.
Nem hiszem el, hogy nem fér be. Az már azért elég komoly autó, ennél sokkal gyengébb, fapadosabb autók is helyet kapnak mind a Forza-ban mind a GT-ben. Nem igaz, hogy ennyi autó közé nem férne be.
4.
4.
jookrisztian
Sziasztok.
Ez csak elírás? "A Forza Motorsport 4 november 22-én jelenik meg Xbox One-ra." vagy a 4. részt is kiadják XBOX ONE-ra?
2.
2.
Dontrip
Poénból. Vicces egy Buickot feltuningolni, aztán 210-zel száguldott vele. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...