Heroes of the Storm - íme, az első artwork

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 8.
  • Képek
Link másolása
Befutott az első artwork a Blizzard kalandos utat bejárt MOBA-jából, a képen a játékfejlesztőcég valamennyi univerzuma képviselteti magát egy-két szereplővel. További részletek jönnek a hétvégén.

Mint tudjátok a Heroes of the Storm eredetileg a StarCraft II modjaként rajtolt, azóta viszont teljes értékű projekt vált belőle, és két címet (a Blizzard DOTA-t, illetve a Blizzard All-Starst) is elfogyasztott. Ma kezdődik a Blizzard össznépi ünnepsége,  BlizzCon, ezen várhatóan több infót is megosztanak újdonsággal kapcsolatban - addig is az alábbi artworkkel kell beérnetek.

10.
10.
hummel
A beta-ra való jelentkezés le van jelenleg zárva? mert hiába kattintok a "Beta sign up" gombra, nem történik semmi.
9.
9.
Elyas
Olyasmi mint a LoL tehàt alapvetően ingyenes, mikrotranzakciók vannak de nem befolyásolják a harcokat (tehát skinek vagy az adott hőst meg tudod venni pénzért is de nem lesznek olyan hősök akiket csak pénzért lehetne megnyitni stb.)

Bocs a dupla kommentért.
8.
8.
Elyas
Amennyiben olyan lesz mint a LoL tuti hogy kiprobálom... Sylvanassal Diablót ölni király lehet :D

Addig marad a LoL ez most egészen megtetszett (~2 hónapja kezdtem Easten vagyok Zefmor néven ha bárkit érdekel.)
7.
7.
Lorthirash
6.
6.
Exinor
Én Dotaval kezdtem, majd LoLozok beta óta, megvan miben erösebb és miben gyengébb, mint a dota, nekem pont azért tetszik, mert nem azon van a hangsuly, hogy ki tud több creepet ledenyolni és lasthitelni a lanején, nekem sokkal inkább harc központubb, a bokrom meg külön taktikai elönyt, vagy hátrányt jelenthetnek, én így látom.
Ha tud ez is valami ujat mutatni teszek vele egy próbát, lehet eljön a váltás ideje, ha nem akkor meg marad a jól megszokott LoL.
5.
5.
latis666
A wow-nál is azt hittük hogy nem lehet olyan nagyot dobni az mmorpg piacon és mi lett belőle. Mondjuk engem a MOBA játékok egyelőre hidegen hagynak.
4.
4.
Claymen
Szerintem kár lenne már most leírni, lehet hogy a korunk legjobb MOBA születését látjuk. Aztán még ott van az ízlés dolga, Én kezdtem HON-nal folytattam DOTA-val majd DOTA2 vel végül a LOL az ami magával ragadott. Kinek mi.
2.
2.
vajon hogyan tudják összemesélni az egymástól tökre különböző világok karaktereit? jó, tudom, hogy MOBA, de akkor is... fura :D
1.
1.
Ooorky
Hurrá!
Még egy MOBA a piacon levő 169458746 mellé...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...