Letölthető a FlatOut-csapat tízéves prototípusa

  • Írta: fojesz
  • 2013. november 11.
  • Érdekesség
Link másolása
A Bugbear az új játékának népszerűsítése gyanánt adta ki azt a tízéves prototípust, ami állítása szerint a mai napig használt fizikai motorja alapjait jelentette. Van videónk róla, de le is töltheted.

A videón is látható prototípus jelentette az alapját a Bugbear Entertainment ma is használt fizikai motorjának, a demót sosem mutatták meg a nagyközönségnek. A 2002-es fejlesztés természetesen egyáltalán nem tükrözi a fejlesztőcsapat mai játékainak színvonalát, annak idején viszont ez alapján álmodták meg a FlatOut koncepcióját.

A fejlesztés letölthető a Next Car Game Kickstarter-oldaláról, ez alapján viszonylag egyértelmű, hogy a finnek az új projektjük népszerűsítése miatt jelentették meg az anyagot. A Next Car Game munkálataihoz egyébként 350 ezer dollárra van szüksége a cégnek, ebből 63 ezer van meg eddig.

5.
5.
Cooper911
Remélem összejön a lóvé a next car game-re.
Érdekes ez a techdemó jó lesz a Flatout gyüjteményembe. Érdekes, hogy ebben tök jó cockpit nézet van a full játékban meg nem volt.
A kiszálló vezető is érdekes. :)
3.
3.
markoci555
már ez is mekkora játék lehet azt mikori, de az a végén mi volt? :D el lehet ütni a másikat így?
2.
2.
FrankBlack
Nagyon szeretem a Bugbear játékait. Emlékszem a Flatout 1 anno mekkora nagy szám volt nekem, meg a többi is, amit ők csináltak. És milyen olcsó volt már a megjelenéskor is. Még manapság is játszom az UC résszel, és a Ridge Racer Unbounded-ot is nyomom saját készítésű pályákkal :) Számomra a legjobb autós játékok között szerepelnek a Bugbear játékai :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...