Megnyílt az Amazon PlayStation Network-boltja

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 13.
  • Hír
Link másolása
Mint ismert, a Sony immáron lehetővé teszi, hogy külső partnerek is indíthassanak saját PSN-boltot. A labdát elsőként az Amazon-webáruház csapta le az Egyesült Államokban. Néhány tranzakciónál 5 dollár visszakapunk.

Az Amazon jóvoltából alternatív forrásból érthetünk el a PlayStation Network-tartalmakat, ami azért is érdekes, mivel egyedi akcióiknak hála, sok esetben olcsóbban juthatunk hozzá a letölthető játékokhoz és DLC-khez.

A webáruház PSN-boltja már éles, jelenleg PS3-hoz és PS Vitához érhetünk el rajta különböző tartalmakat és season pass-eket. PSN-feltöltőkártyákat és PS Plus-tagságot is vásárolhatunk magunknak.

A jeles alkalomból néhány termék esetében 5 dollár jóváírnak az accountunkon. Bár nem tűnik nagy dolognak az, hogy az Amazon is beszállt a PlayStation-címek terítésébe, ezzel a lépéssel megszűnt a Sony monopóliuma, így más third party cégek előtt is nyitva az út.

Kíváncsiak vagyunk arra, hogy vajon a Microsoft is megmeri lépni ugyanezt.

10.
10.
Elyas
#9: okés köszi nincs több kérdés :) köszönöm a segítséged
9.
9.
hurkagyurka2
#8 ha befizetted és aktiváltad akkor igen, azonnal!
8.
8.
Elyas
5: köszi màr csak annyi kérdésem lenne hogy ha én ezt befizetem akk 1 perc múlva jàtszhatok is?
7.
7.
mamgu
#3: nekem az angol acc.-ra a második 3 hónapos előfizetés után külön mailben felkínálták a 30 eurós éves előfizetést és korrektek mert csak a 3 havi lejárta után kezd el számolni az éves, gondolom a 15 ezer a magyar store-ra vonatkozik illetve figyelni kell mert szoktak az előfizetésre is akciókat csinálni.
5.
5.
hurkagyurka2
#2 Meredek árak vannak fent az tuti, először azt hittem rosszul látok. A mai napig nem értem... Remélem az Amazonról már érdemes lesz vásárolni is.

#3 A 90 napos előfizetés 4500 FT, az éves 15.000 FT. Ez a kettő lehetőség van csak tudtommal. A PS4 dobozában van egy aktiváló kód úgy tudom, 1 hónap ingyenes Plus hozzáférést ad.

4.
4.
hurkagyurka2
Ha akkora anyagi nyeresége lenne rajta a Sonynak, nyilván ő sem adja át a profitot külsős cégnek... Így meg fizesse az Amazon a jogdíjat a kiadóknak/fejlesztőknek a lehívott ingyenes/akciós játékok után. Szerintem nagy húzás a Sonytól, mert a PSN+ elég nagy húzóérv a konzoljuk mellett, így meg még a járulékos költségekre is talál szponzorokat... Az Amazon is jól jár, mert egyrészt reklám, másrészt feltételezem lesznek linkek kitéve, amik átirányítják a vásárlót a főoldalukra is. Elindulsz konzolt venni és hazatérsz egy mosógéppel (is)... :) Mindenki jól jár!
3.
3.
Elyas
Tudom hogy nem az a cikk de mivel említik végülis ide kapcsolódik... Mennyibe fog kerülni a PSN ? Ha valaki tudja vagy az oldalt ahol ezt láthatom linkelje pls.
2.
2.
EBR2000
O.o Elfogadható árak a Store-ba!
Ilyen sincs...
Innen már megéri vásárolni. Csak gondolom a digitális verziókba nincsen lokalizáció...
1.
1.
RangerFox
Egy átlag PSN felhasználó nem érez nagy előrelépést, de igaz hogy így a fejlesztők előtt is megnyílik az út.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...