PlayStation Plus-trailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 13.
  • Videó
Link másolása
Miért érdemes PlayStation Plus-tagsággal rendelkeznünk? Ha másért nem is, a havonta elérhető ingyenes játékokért és az online multiért mindenképpen. A PS4 megjelenésével a promóciós hadjárat új fordulatot vett.

Az már biztos, hogy a közeljövőben a Gravity Rush és az Outlast is az ingyenes játékok sorát erősíti. De a PlayStation Plus még ennél is tovább megy: mentés a felhőbe, online multi és masszív árengedmények várják a régi és az új tagokat.

16.
16.
FrankBlack
#15: Igazad van. Én kicsiny hazánkra gondoltam, és arra, hogy értelmetlen azzal dobálózni, hogy mi mennyibe kerül :)
15.
15.
kristof97
#14: Ha nem gamer PCt tartanak a konzol mellé (ha az USAról beszélünk, akkor MAC), akkor igazából értelme sincs a felvetésnek, mert ezek a dolgok (árak, grafika) a gamer PC vs konzol vitáknál szoktak lenni, és én ezzel nem akarok vitát indítani, csak eszembe jutott. :)
14.
14.
FrankBlack
#13: A konzolhoz is elfelejtik hozzáadni az op. rendszer árát. Mert a konzol mellett azért majdnem mindenkinek van desktop pc, vagy laptop, notebook, és annak az árát, meg az azon lévő op. rendszer árát ők sem számolják.

Szerintem felesleges megint elkezdeni az árakkal dobálózni, hogy mi mennyibe kerül, és megint bizonygatni, de bizony az egyik hú de nagyon olcsóbb, mint a másik.
11.
11.
Sid3481
Szerintem nagyon jó szolgáltatás, már meg is rendeltem, illetve meg is érkezett az egy éves előfizetés. Már csak a gépnek kell ideérnie 13-án, és akkor még használni is tudom!
9.
9.
deviques
Kezdetek óta előfizető vagyok a Plus-ra, nem töltök le minden játékot, amit ingyen kívánnak, de így is évi 6-7 játék megjelenik, olyanok, amik már eleve várólistán voltak nálam, amúgy is megvettem volna. Nagyokat lehet spórolni vele, főleg ha nem csak mind a négy konzolod megvan (PS3, PS4, PSP, Vita).
7.
7.
zenmaster
Volt egy érdekes cikk az egyik angol oldalon, ahol kiszámolták, hogy egy év alatt 1854 dollár értékben adtak ingyen játékokat a Plus előfizetőknek 50 dollár ellenében, PS3-ra, Vitára és PSP-re. Azt gondolom, ez magáért beszél.
5.
5.
strike19
Remélem elkezdik akciózni a PS3-mas játékokat.Engem még most nem nagyon izgat az új generáció.Ign olvastam új gen játék teszteket nem nagyon voltak elragadtatva semmi sem kapott nagyon 9 vagy 10 pontot.
3.
3.
h.jozsa
Abszolút megéri a szolgáltatás,eddig is használtam,és fogom is!!!
2.
2.
mamgu
kb az év eleje óta plusszos vagyok szerintem megéri.
1.
1.
giga321
Èn egyből egy egész évet fogok kifizetni. Már nagyon várom. De nekem még mindig messze van. Mivel fél év múlva veszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...