Videón a közeljövő Xbox One-os játékai

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 23.
  • Videó
Link másolása
A nyitójátékok hulláma után ideje figyelmünket az elkövetkezendő hónapok játéktermése felé fordítani. A Microsoft már egy feszes trailerben vetíti előre, hogy milyen címekre érdemes költenünk 2014-ben.

Az Xbox One-os játékáradat nem áll meg a nyitócímek elfogyasztása után sem. A redmondiak három percben szedték össze a legérdekesebb címeket, reméljük, hogy mindenki kedvét sikerül felcsigázni.

103.
103.
Andrew
Hát én személy szerint még várok addig amikor a Halo 5-höz kiadnak egy Limited Edition XO-t (remélem kiadnak) hiszen 7 éve a Halo 2-vel indultak az örömteli Xbox-os élményeim utána jött az X360. Sose volt bajom a PS konzolokkal mondjuk nekem a PS kontroller kialakítása elég szokatlan nem kényelmes
102.
102.
joshsolman1993
#101: Ez az végre valaki úgy le tud oltatni egy ilyen tahót mint aki neked írt, hogy nem küldi el az annyába de mégiscsak érzi hogy egy szemét szar alak volt. Így tovább haver :D
101.
101.
a.sebi
Panda hun, elég szomorù, hogy békítő szándékkal idejövök te pedig lepöcsözöl engem. Szomrú hogy ilyen feltekeny eberek vannak, tudod én olyan vagyok hogy aki nem engedheti meg maganak, es kivancsi rá látatlanban ismeretlenül felajánlom hogy jöjjön el hozzám és próbálja ki, nem csak magamnak akartam hozni boxot, ha lett volna még meghiteleztem volna szintén latatlanban másnak, megkockaztatva, hogy rajtam marad... Én igy csinalom a dolgaimat, te meg szopatsz..
Amikor azt mondtam h kiprobaltam azt is azert mondtam, ha bárkinek kérdése van akkor segítek...
Es nem az apuci veszi a cuccokat, hanem en abból a pénzből amit magamnak kerestem így pöcs 25 éves fejjel.
Kommented téged minősít, de rosszul esik, ugyhogy ez sikerült, sosem flameltem, sosem trollkodtam, en azert maszok ide hogy segítsek...
Gratulálok a hsz edhez, es igen nem vagyok egy lángész, de egy biztos, én tehetséges vagyok egy dologban legalább, nem ùgy mint te aki nem tudja kamatoztatni hogy tehetségtelensége ellenére gy hihetetlen lángész:)
Ezennel kívánok neked nyugodalmas jó éjszakát.
Ha másnak segithetek, vagy kiprobalna a gépet, mert nem tudja milyet vegyen akkor en megengedem...sziasztok
99.
99.
Gery8922
lesz játék bőven az tutti
98.
98.
HipCross
Nos ez jogos, tisztelem a türelmed!
95.
95.
HipCross
Figyelj, nem kell mindenre reagálni, aki nem akarja úgy sem fogja megérteni mit is akarsz mondani, mert nem lát a szürke ködtől. Én is a saját véleményemet írtam le, aki nem ért vele egyet, arra magasról sz**ok. Nincs kedvem, se időm leállni vitázni másokkal. Te se húzd fel magad, amit szerettél volna elmondtál, nem kell ismételni önmagad 100 hsz.-en keresztül.
90.
90.
HipCross
Kedves D.LAAAW! A mai nap folyamán egésznap a te hozzászólásaidat olvasgattam ennél a hírnél, s így estefelé bátorkodtam írni. Osztod itt a véleményedet reggeltől-estig, de meg kell, hogy mondjam, nem tudok egyetérteni veled. Aki next-gen élményre vágyik vegyen ps4-et? Kérdésem az, hogy miért? Engem pl ezzel a videóval a Microsoft lazán megvett, sokkal jobban bejönnek az exkluzív játékaik. Illetve ilyen érvet, hogy a One-on csak 720p-ben mennek bizonyok játékok. Erre a személyes véleményem, hogy ott van PS4-re a Cod és az Ac...azok szintén 720p-ben mentek ott is, csak patchel felhúzták őket. Szerinted Xbixon ezt nem fogják megcsinálni? Aztán ott van maga a Live rendszer, ami sokkal jobban kidolgozottabb, összetettebb mint a PS Plus. Nekem semmi bajom a PS4-gyel, az elején jobban húztam hozzá, (volt PS2-m is) de jelen generációban Xbox 360-om van, és be kell látni, jelenleg ők a jobbak. Engem piszokul megvettek most is, így maradok Xbox-os, de mindenképpen ha lesz lehetőségem beszerzek egy PS-t is.
További szép estét!
87.
87.
Panda HUN
#66: Kispöcs, elfelejtetted odaírni, hogy a nagybátyád újságíró Ausztriában...
(gyk: nyugodj meg, mindenki vette, hogy neked megvan az X1, sőt PS4 is lesz. Most már tudjuk, hogy apuci gazdag - és szomorú, mert a fia nem egy lángész- és mostmár a házörző kutya tolja a ps3/x360-nal mer az olyan poorstyle...)
66.
66.
a.sebi
Sípol itt a sok pöcs... nekem megvan az xbox one pentek 8:30 kor vettem ausztriaban:)
8:45kor elorendeltem a ps 4 et,
Kiprobaltam csutortokon mind két gépet ugyanazzal a 2 gameval, fifa 14, bf 4 es megsugom nekem nem tunt fel kulonbseg...khrva jo mind két gép, de nekem az x1 jobban tetszik,.
ne azok sipoljanak akik csak képrol lattak nextgen konzolt....
bocs mobilrol irtam...sietek
65.
65.
DonKartács javasolja hogy mindeki olyan konzolt vegyen ami neki tetszik és minek megyőzni a másikat? Hallgassatok a Kalózok Fejedelmére, és gameljetek békében:)
63.
63.
kopic
62.
62.
Panda HUN
Ez a D.LAAAW meg az unrealnoise a két fő bégető ps-birka. Már leírtam egyszer, hogy mennyire beremegnek a PS4-re, ami érthető az esetükben, mert barát alig, barátnő 0, életük sikereinek egyetlen színhelye pedig a Playstation...
57.
57.
joshsolman1993
Traktoros barátunk igen csak szeret kötekedni mindenkivel...
56.
56.
PrimYaz00
#55: jobb http://www.youtube.com/watch?v=Bu7jHLsW-5s
55.
55.
PrimYaz00
http://www.youtube.com/watch?v=92KjJsntxGY
54.
54.
metercsiken
#43: Az előbb nem láttam a kiírást alatta, hogy "csak kizárólagos tartalom", nem pedig Only XO.
Bocs, és köszi.
De ez a lényegen sajnos nem változtat....nálam kimarad!
49.
49.
joshsolman1993
Ezeket általánosságban írta felháborodva hogy mit várna el, nem pedig egy személynek ... Más dolog.
46.
46.
joshsolman1993
Hát, én kb 1 maximum 2 játékommal játszottam PC-n ami most megvan xbox360-on. Xboxon kereken 82 játék került elindításra a profilommal, ebből kb 2 volt havernál tehát ami nem az enyém. A 82 játékból kb 81-et nem vinne el a PC-m, tehát még egy ok amiért konzolba ruházok :)
44.
44.
kopic
Hihetetlen, hogy milyen játékok fognak jönni XO-ra ! *---*
QB, Sunset Overdrive, Halo 5, Titanfall, Fable Legends..... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!!!:O

#12: Nekem is mihamarabb kéne egy.

#26: Na én is pont ezek miatt maradok a boxnál, és fogok majd venni One-t, a PS4 helyettn, hiába olcsóbb, meg erősebb ! Mert már én is hozzá vagyok szokva !
43.
43.
Dontrip
#42: A The Division multiplatform. Miért ne lenne az?
42.
42.
metercsiken
Van azért pár cím ami tetszik / tetszene. ( legalább is a látottakból )
Ha tehetném vennék is XO-t( Ps4 mellé ), még ha nem is szimpatikus a" cég "!
Sajnos nem tehetem meg.
Viszont azt még jobban sajnálom, hogy sok cím( itt is, ott is ) online, így én a mobilnetemmel egyáltalán nem élvezhetem!( de ez az én problémám..... )
Pedig a Division baromira tetszik!........apropó, az multiplatform cím nem?
Legalább is egy előző cikkben még az volt!
38.
38.
tjames
Miért baj az, ha kijön a fele PC-re is, ez én sosem értettem? Azért veszi az ember egyik vagy másik konzolt, mert az arra megjelenő játékok tetszenek neki, nem? Az hogy az a játék esetleg kijön másik platformra is...de a harmadikra nem??! ! Nem értem. Van A-B-C platform...a rájuk megjelenő játékok meg alkossanak halmazokat. Valamelyik csak A-ra jön, valamelyik csak C-re, valamelyik AésB-re, megint másik BésC-re... és így tovább. Nos elég a választáshoz annyi, hogy az ember azt nézze meg, hogy a játékhalmazok mely metszéspontjában lévő platform jön be neki. Szerintem! Szóval nem azt kell nézni, hogy CSAK adott gépre mi jön... vili???? Másrészt részemről ott is ferde a három platformra osztás, hogy én pl (és bizonyosan nem vagyok ezzel egyedül) akkor sem játszanék PC-n, ha ez lenne a TOP platform minden téren. Megint más valakinek meg a konzol nem alternatíva... De ha azt nézem hogy PC nálam kilőve, marad a PS kontra Box... és a választást a játékhalamazok alapján már lehet is eldönteni. Ennyi...
37.
37.
Dark_Temptation
az a legnagyobb poén,hogy a játékok fele kijön pc-re.. ha azokat lehúzzuk akkor alig van 1-2 x1 exkluzívjuk.
34.
34.
Ra1D3n
#31: Sajnos lövésem sincs a zenéről, shazammal sem tudtam mihez kezdeni, pedig én is meghallgatnám csak úgy külön, bár van egy olyan érzésem, hogy ezt pár számból ollózta össze az MS marketing osztálya, szóval esélytelen lehet a megtalálása...

D.LAAAW: Erre meg csak annyit írok, hogy szerinted aki gépet vesz, az esetek 90% nincs tisztában mit készül megvenni? Alig engedheti meg magának pár ember, hogy mindkét gépet megvegye az országban, egyet már azért többen tudnak venni, de még több helyen még szarabb a helyzet. Szerintem a mostani körülmények között sokan meggondolják melyik gépet vegyék meg, vagy egyszerűen márkahűség miatt maradnak egy adott gépnél.

Amit meg hittérítésnek veszel, az csak a személyes indokom, hogy miért X1-et veszek első gépnek és miért nem PS4-et :). Amúgy meg nincs semmi problémám, csak a sok tudatlan fröcsögés egy másik cikknél kicsit kikezdte a józan megítélőképességemet :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...