Xbox One - ingyen játék jár a hardveres hibákért

  • Írta: zoenn
  • 2013. november 26.
  • Hír
Link másolása
A Microsoft egy szabadon választott ingyenes játékkal kárpótolja azokat a játékosokat, akik hibás Xbox One-t vásároltak. Tehát, amíg a cseregép meg nem jön, addig egy digitális játékkal nyomulhatunk.

A Microsoft ingyenes játékkal kárpótolja azokat a játékosokat, akik hardveres hibába botlanak a frissen vásárolt Xbox One-jukkal. Mint arról beszámoltunk, előfordulhat, hogy nem működik a konzol lemezmeghajtója, s így nem lehet játszani a lemezes játékokkal. Aggodalomra semmi ok, hiszen, amíg meg nem jön a cserekonzol, addig sem kell porfogónak használni a gépet, ingyen letölthetünk egy szabadon választott digitális címet.

Kizárólag a Microsoft Studios címei közül választhatunk - ezek a Ryse: Son of Rome, a Dead Rising 3, a Forza Motorsport 5 vagy a Zoo Tycoon. Szóval, ha hibás gépet választasz, ne törd össze hirtelen felindulásból, nyugodj meg, hívd fel az ügyfélszolgálatot és válasz egy digitális címet!

Hatalmas leárazások az Xbox Live-on Fekete Péntek alkalmából

E hét pénteken végérvényesen is elkezdődik a karácsonyi vásárlási láz: a tengerentúlon Fekete Pénteknek nevezik a szezon kezdetét. A Microsoft hatalmas kedvezményekkel készül a jeles alkalomra: november 29 és december 2 között számos napi ajánlattal szembesülünk az Xbox Live-on. Szóval, ha amerikai accounttal rendelkezel, pontosan ilyen árakon juthatsz hozzá az alábbi címekhez:
  • The Bureau: XCOM Declassified – $19.79/£16.49
  • Tomb Raider – $14.99/£9.99
  • The Elder Scrolls 5: Skyrim – $14.99/£12.49 (DLC on sale too)
  • Fallout 3 – $7.49/£5.99
  • Mark of the Ninja – $5.09/£3.39
  • BIT.TRIP Presents… Runner2: Future Legend of Rhythm Alien – $7.49/£4.99
  • Dust: An Elysian Tail – $5.09/£3.39
  • The Cave – $3.74/£2.49
  • Motocross Madness – $4.99/£3.39
  • Deadpool – $29.99
  • Sleeping Dogs – $12.39/£9.29
  • Metro: Last Light – $24.99/£14.99
  • Sacred Citadel – $7.49/£4.99
  • The Walking Dead: Survival Instinct – $24.99/£14.99 (Gold-exkluzív)

 

53.
53.
Dood
Azért egy Forza 5 ingyé nem tudom kinek jön rosszul :D
52.
52.
vacheron91
Hali mindenkinek, lehet nem idevag a kerdes, de azutan erdeklodnek, hogy a regi xbox slim hdd-rol, a jatekokat, at tudom majd vinni a One-ra? Koszi
51.
51.
daenath
#49: Tevedsz, nem vagyok hater, az X nem izgat annyira, en csupan velemenyt irok, ugyanugy a PS-nel is megirom a velemenyem, legyen az pozitiv vagy negativ.
PSC-re meg nektek koszonhetem hogy tudok rola, eddig halvany lila gozom se volt rola hogy letezik, es ott se szoktam haterkedni, max. viccelodni :)
49.
49.
Ra1D3n
#36: Akkor meg szimplán hater vagy. A lényeg ott van, hogy fikázol égre földre. Tudom, hogy ps-es vagy, nintendos oldaladról nem tudtam, de előbbire már PSC-s létedre is tudom. Nem arról van szó, én is fent vagyok az oldalon, de több mint szánalom ami ott megy olykor... A szomorú csak az, hogy most tényleg egy olyan gesztusról van szó, amivel ténylegesen a póruljártaknak nyal be, de olyan szinten, hogy az eszméletlen, és te még ebben is csak a rosszat látod. Miattam lehetsz hater, meg elvakult fanboy, leszarom, de az objektivitást jobb lenne szem előtt tartani még mielőtt baromságokat okádnál össze-vissza a hírekhez...
45.
45.
tjames
Azt kell mondjam aki egy ilyen híren is csak fanyalogni, meg ócsárolni tud, azzal valami baj van. Nem arról szól ugyanis, hogy javítás és/vagy csere helyett, hanem amellé dobnak meg egy ingyen játékkal... de persze sokakanak nem tetszik ez sem, mert akkor már miért nem a CoD-ot ugye???
Ez egy gesztus a MS részéről, méghozzá egy igen kellemes és üdvözítendő gesztus... tessék inkább élvezni annak aki peches gépet fogott ki... akinek meg csak a szőlő savanyú... nos az fáradjon át egy PS-es hírhez, és szomorkodjon ott. :)
42.
42.
Dontrip
#41: A négy fosból két fos annyira fos, hogy jobb értékeléseket kaptak akármelyik PS4-exkluzívnál...
41.
41.
dBLOOD
A négy vezető fos játékot kínálják ingyen. Ez is csak reklámnak jó, kárpótlásra nem.
40.
40.
Josi21
#30: Kedves fórumtárs, elárulok neked egy nagy titkot, előző 360 is elfüstölt, ha folyamatos igénybevételnek tették ki. Ez saját tapasztalat, de én tudok valamit amit te nem. Beavatlak a titokba...Ilyen és ehhez hasonló események miatt van a GARANCIA...Amit maradéktalanul teljesítenek, mást nem is tehetnének. Hozzáfűzöm, meghibásodott (leégett) utáni cseredarab mai napig működik. Ez viszont valóban korrekt dolog, mivel a meghibásodás esetén nem jár az ingyen játék. Legalábbis nem hinném, hogy bele lenne vésve a garanciafüzetbe._pont
38.
38.
karneol81
Azt nem írják,hogy nem mennek vele sokra?
(ugyanis a live sem működik..)
37.
37.
Rocco-001
#32: Na hát ez szép!!!Leleményes gyerek ez a Dave...:D vagyis a cikk is irja hogy ö is valamelyik forumon találta ezt a megoldást... persze ezt csak saját felelősségre ..
a másik,csak remélhetjük hogy nem fog több gép elfüstölni..az X mellé Ms majd lakásbiztosítást is" dobál" :)
36.
36.
daenath
#34: Neked elmentek othonrol, nem vagyok fanboy, szepen el van aNintendo a PS-em melett, nekem a jatekok fontosak, dehat itt nehogy mar a szent MS/XBO-rol valaki merjen valamit is irni ami irritalja a pupilatokat, mar rogton jon a megjegyzes, fanboy, nah ezekutan kivancsi vagyok ki itt az igazi fanboy :)
35.
35.
daenath
#31: Azt nem mondtam, de eloszele lehet tobb meghibbasodasnak! Lenyugodhatol, a PS4 is meg produkalni fog hibbakat, en ezert veszek majd csak 2 ev mulva.
34.
34.
Ra1D3n
#30: Az a 2 darab tényleg elképesztő mennyiség lenne, ha összesen 3 Xbox One-t adtak volna el eddig... Jeeez, kezdem úgy érezni, hogy ti fanboyok gyűlésekre jártok, és kitárgyaljátok, hogy most épp mivel próbáljátok fikkantani az Xone-t lol. Nem kötelező ezt az oldalt látogatni, és tényleg hányni tudok már az ilyen és hozzádhasonló emberek kommentjeitől. Arányokat jelenleg nem tudom, hogy melyik gépből mennyi a hibás, ezért nem is kívánok belemenni túlzottan, de közel azonos lehet a meghibásodási arány, szóval a vergődés értelmetlen a részedről... Meg az a 2 db elfüstölt gép túlzott igénybevételt is jelenthet, szóval ez egyáltalán nem gyártási hiba szerintem...
33.
33.
p3ti
#30: Mint ahogy ezt 86ezer másik hírnél is megtárgyalták az emberek - akárcsak a PS4nél, vagy az XOnál ezek sajnos kivédhetetlen hibák. Ittis vannak gondok, ottis vannak gondok. Ami elromolhat, az el is romlik. Egyszerűen ez az első szériás gépek átka...
32.
32.
kopic
http://www.neowin.net/news/a-good-beating-appears-to-fix-grinding-xbox-one-disc-drives
31.
31.
kopic
#30: 2 db elfustolt gep mar nagy tragedia mi ? -.-
30.
30.
daenath
Szep gesztus, foleg hogy a meghajtoproblema mele meg megjelent 2, fustol a gep es az online funkciok se mukodnek (erdekes modon errol a GK nem ir hmmmm...!) No ezekutan sokat er az ember egy ingyen jatekal :) Maradok a PS3-nal, PS 4-et is max 2 ev mulva veszek, addig gyomlaljanak....
29.
29.
supair
#28: Pornósztár barátunk!
A Gamestar linkkel mellélőttél újfent:)
Kicsit kutakodj tovább ez ügyben,olvasgass,bár nem hiszem,hogy beszélsz angolul esetleg németül.De ki tudja.......
Talán rálelsz az igazságra.
28.
28.
Rocco-001
http://www.gamestar.hu/xbox-one-microsoft-multiplayer-update-xbox-live-offline.html
27.
27.
supair
#26: Csak neked.
Aki live-ol, telibeszarja a steam-edet.
A Metron agyalok......de dobozos kell.
26.
26.
mestermagyar
Xbox live leárazások csak nekem tűnnek átlag steames árnak?
25.
25.
p3ti
Korrekt gesztus... meg is lepődtem
24.
24.
Trapyd
Ingyen hárdver nem jár a szoftveres hibákért?
21.
21.
kopic
20.
20.
Dontrip
#19: Én is, mert a tesztek szerint nem éri meg a pénzt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...