Titanfall - kiszivárgott látnivalók

  • Írta: fojesz
  • 2014. január 18.
  • Képek
Link másolása
Jelenleg is zajlik a Titanfall zárt alfatesztje, így annak rendje és módja szerint elindultak a szivárogtatások is. Most egy raklapnyi látnivalót nézhettek meg a Respawn Entertainment játékáról.

Az alábbi képeket az AGB lőtte, és a játék oktatómódját láthatjuk rajtuk néhány egyéb érdekes információ társaságában, utána pedig egy gameplay videó érkezik - ezúttal már egy éles meccsről.

A Titanfall PC-re, Xbox 360-ra és Xbox One-ra készül, a megjelenése március 13-án várható.

47.
47.
UncannyDante94
Nálam tuti vétel lesz PC re:P
Amúgy a konzolvilag-nál ezt írták rendszerkövetelményképp(akit érdekel..):
Minimum:

Windows XP
Intel Celeron E1500 Dual-Core 2.2 Ghz Amd Athlon 64 X2 Dual-Core 4800+
2 GB Memória
Nvidia GeForce GT 330, ATI Radeon HD 3600 vagy erősebb
10 GB szabad lemezterület
Ajánlott:

Windows 7
Intel Core 2 Duo E7600 3.06 Ghz, AMD Athlon II X2 270
4 GB Memória
Nvidia GeForce GTS 250, AMD Radeon HD 6670 vagy erősebb
10 GB szabad lemezterület
46.
46.
Exinor
Adott volt nekik a CoD "pörgös" játékmenete amihez sikerült tényleges pluszt adniuk, nekem nagyon hiányoztak a mai fpsekböl a régi UT-s, Quakes ugrabugrák + a titánok is elég sokat nyomnak a hangulaton, pont ez miatt emelkedik ki a mai tucat multi fpsek közül.
Aztán jött a hidegzuhany, az AI ellenfelek és a csak 6-6 elleni meccsek. Nem kellene ide 64 játékos egyszerre a pályára, de tizenpár emberrel csapatonként jobb lenne AI nélkül. Még mindig bizakodó vagyok a játékkal kapcsolatban, de ott motoszkál a kisördög, hogy ezzel lehet el is cseszték az egészet, majd meglátjuk.

Mindenki sír, hogy a CoD évek óta ugyan az, ami igaz is, aztán jön a Respawn aki tényleg ad valami pluszt ehhez a játékmenethez pár uj texturán kivül és az emberek huzzák a szájukat, valaki írja le, hogy mégis mivel lehetne ujítani?

UI: remélem hamarosan köszönthetünk egy uj UT-t is.
45.
45.
alex512
#37: A Halo körül csinálják az egyik legnagyobb marketing bullshitet a játékiparban, ha annyira átlátsz a marketingen akkor ezt miért nem veszed észre? Tudom, hogy ennek ellenére a multi még mindig jó, de te nem vagy hajlandó észrevenni a halo egyértelmű hiányosságait/hibáit. A Halo multija sem fejlődött akkora egetrengetőt az utóbbi időkben, szóval ahogy a respawnos srácok találtak egy jó receptet úgy a bungie is, és mindketten nagyjából maradtak azon az úton. Ettől függetlenül bungie most tényleg új dolgokkal próbálkozik, merőben mással, mint a korábbi munkáik, ezt elfogadom és én is várom a Destinyt emiatt. De tényleg egy alig 10 perces részlettől senki se döntheti el, hogy milyen lesz a végső játék, és én ezen a nagyképűségen akadtam ki nálad. Én is lassan közelebb vagyok a 30-hoz, mint a húszhoz és játszom mióta az eszemet tudom, sok mindent láttam, de ezért nem gondolom hogy hatalmas szakértő vagyok és első ránézésre megállapítom egy játékról, hogy milyen lesz. Nem mernék lehulladékozni, vagy isteníteni egy játékot ennyi infó alapján.
44.
44.
atesz89
Megcsinálták a cod4-et, majd jött a cod5 és újra egy infinity-s játék az mw2. Kb ők már az mw3 helyett is ilyen robotost csináltak volna hogy legyen változás. De az acti azt mondta neki h ez bevált nincs váltás és kb ezért hagyták ott az actit. A engine cseréjét sem engedték nekik. Hát leléptek tőlük. Aki ebben nem lát újdonságot az a Cod:Ghost videót néz. A karakter beállítás esetleg hasonlíthat a CODéra de kb mostani játékokban amiben van fejlődési rendszer mindenben hasonlóan néz ki.Annyi hogy ez is fps mint a cod, de teljesen új környezet, új fegyverek , hol vannak robotok a codban, hol vannak ekkora pályák a codban , hol vannak ilyen fegyverek a codba?Mi ugyanaz ebben? Nem értem ti mit láttok.
43.
43.
randall13
#41: MohAA és CoD1 volt az ő nagy dobásuk.
42.
42.
supair
Az egyik legrosszabb emberi tulajdonság a tapasztalat nélküli ítélkezés.
Sokszor visszafelé sül el.
Remélem ez a Titanfall esetében is így lesz.
Kinek nem inge,ne vegye magára.
Én mindenesetre berendeltem.Ami videót találtam a neten megtekintettem.Úgy érzem lehet még ebből olyan amit jó sokáig nyúzhatok.Így túl a 4 x-en :-)
41.
41.
MikelGun82
TheFlash, minek személyeskedsz? Hol én vagyok hülye, hol saját magad szerint én nézlek annak téged :) Ne bonyolítsd túl a dolgot! És ne magát az embert hülyézd le, vagy hidd azt, hogy téged annak néznek, szimplán mert nem egyezik valakinek a véleménye a tiéddel. (még ha szerinted agyatlan faszság is amit gondol) Vissza a tárgyhoz: A Respawn miért nagyképű? Mert akikből alakult, azok olyanok mint egy egyszámos együttes. Volt egy nagy dobásuk (cod 4) és utána is azt gondolták, hogy ők a sztárok, pedig nem :) Amikor ezt éreztette velük a kiadó, otthagyták, botrány volt, maga a játékuk is :) Egyszerűen a legnagyobb királyoknak gondolták magukat, és utána nézve a Titanfallt, megérte kiválniuk, végre valaki próbálkozik valami újjal, de amilyen gyenge lett ez a game, pont ezért lettek kibaszva az előző munkahelyükről, bocs, ők jöttek el :D
40.
40.
canapeace87
Látom van itt egy két bf fan is. Beszereztem one-ra a bf4-et és meg kell mondjam nem vagyok lenyugozve tőle....sok nyominger fog egy sniper puskát és be kempel az egyik sarokba a mapon és onnan sniperkedik és a legfelhaboritobb az,h a RESPAWN helyet is figyelik és mihelyt újra éled a játékos már is megölik! Gratulálok az ilyen játékosoknak! És mikor kiadok egy jatekert 18ezret akkor az ilyen tudatlan parasztok basszak el a játék elmenyemet. Nagyra vagytok a rombolhatosaggal....minek? Egy fps-nek nem a gyilkolaszas a lényege? A shanghai pályán is ledontottem a felhokarcolot de meg 20 pontot se kaptam érte....ez mi? Mi ertleme? A masík dolog meg az,h mikor megnyomom az analogot,h fussak az emberrel 2 mp kell,h elinduljon a nyomorék. Tiszta bug az egész játék! Csak egy pár hibát soroltam fel! Az mw3-ba sniperrel futkarosztam és jobb voltam mint bármelyik assault-os. Ennek oka,h jól megvolt csinalva a játék! Az egyetlen gamma volt amire a tokeltes szó illik! A bf4 szép meg minden de egy elbaszott game! Akinek nem inge nem veszi magára! A titanfall jónak ígérkezik akár 12 fős multija lesz a lényeg a gyilkolás! Mit lehet élvezni egy játékba ha allandoan meghalsz?! Semmit! Na a bf pont ilyen! Taktikazassal josztok mindig hát a kempeles az taktika tényleg! Black ops 2-be is s&d-ba 47/8 as statot el lehetett erni egy 12 körös hosztba! Ezt hozni fogja a titán is akkor már megéri a pénzt! Ilyen faxsagokon veszekedni még lehordani egy játékot mert az épp nem bf vagy cod,vagy destiny! Jah és meg a destinyrol annyit,h nézzétek már meg egy gamplayt róla...az a fegyver úgy néz ki mint ps2-n akármelyik puska! Szanalom! Azért a jatekert pénzt adni hát nem tudom! Döntse el mindenki! Ha már egy két ember fikazza itt a játékokat gondoltam beszallok!
38.
38.
Zuzda18
#27: Ohh elnézést...nem tudtam hogy a két kaszt között ennyi a különbség.Csak nem értem akkor a csávó a robottal mért lövi fél percen keresztül a menekülő katonát mire megpusztul.:) Nézz a lelked mélyére,és mond azt hogy ezt a sz*rt várod a Next-gen-től amit ez a játék nyújt majd.(Egyébként rengeteg videó van róla fent youtube-on.)
Más.
Itt mindenki azt ír illetve fogalmaz meg amit akar....ez a lényeg.senki nem lesz se több se kevesebb ettől.Ha pl ahhoz van kedve valakinek hogy lilára festett farokkal rohangáljon és kiabálja hogy titanfall4ever akkor hajrá.De had irja le mindenki a véleményét úgy ,hogy más nem zargatja agyatlan magyarázatokkal.:) Jövő meg nem kell ejtőernyő,más a nehézségi erő? ha könnyebb lenne a katona tehát kisebb a gravitáció akkor nem gyanús hogy lassabban kéne mozogniuk?Azt meg hogy mire verem a farkam nem te fogod beszabályozni.:) Mielőtt kitalálod,nem anyu meg apu hordta össze se a gépem,se a ps3-am,se a ps4-em. Többet ésszel mint ész nélkül.:)
37.
37.
MikelGun82
Alex, az első mondatod után igazából leszarom a véleményed, ha valaki fikáz vagy Istenít, mindenkinek szíve joga, nincs ember a földön aki ezt megszabja másnak... TheFlash, mindenkinek, neked is, és másnak is meg lehet a véleménye, és ide is írhatja, bármilyen is, attól még senki sem hülye, attól sem mert ezt megveszi! Mindenkinek szíve joga, hogy mit értékel, és mire költi a pénzét. DE, ha valaki 15-20 éve játszik, és átlát a marketingen, amit a kiadók nagyon profin csinálnak, az ilyen hulladék játékokat, és nagyképű fejlesztőket, csapatokat, mint a Respawn, nagyon-nagyon távolról elkerüli! És ettől még sokan élvezhetik a játékot, és aki megveszi, kívánom, hogy ne csak 2-3 hétig élvezze, mert ha valakinek ez a game adja meg azt amire vágyik, akkor kötelező vétel...
35.
35.
alex512
#34: Jaj te meg a 3. X utáni bölcsességed. Láttál kb 10 percet a játékból, ami pörgős játékmenettel rendelkezik és azonnal lefikázod....stb. Nem tudom egyébként is hogy mit vártál a COD fejlesztőitől, mint egy akciódús multit.
34.
34.
MikelGun82
TheFlas, igen a 3. X után az ember ilyen hülye, hogy a minőségi gamek iránt érdeklődik, és lehúzza az ilye felhypeolt szarhalmazokat ;)
32.
32.
ArrowCross
Szóval a COD-ot nem csak gyerekek tolják? :D http://www.youtube.com/watch?v=mWZLa4AnN5k
29.
29.
theo9311
Ez a gameplay elvette a kedvem hogy megvegyem. Nem igazán domborodik ki a meccsek története, ahogy ígérték és csak reflexszerűen kell rángatni az egeret ahogy a codban. Inkább megveszem az árábából a gta5-t meg a judgmentet.
28.
28.
alex512
#19: Ha nem érdekel a single és mondjuk nincs tapasztalatod vele, akkor ne emeld ki, mint remekművet a halo játékokban. A multira pedig én is azt mondtam, hogy jó szóval nem értem miért kell ezen pattogni.
27.
27.
alex512
#26: 1. Ne verd már a f*rkad arra, hogy milyen videókártyád van légy oly szíves. Egyébként ha kicsit is utánanéztél volna, akkor ez egy source engine hajtotta játék, szóval esély nem volt rá, hogy verje az új csúcsgrafikás játékokat. (Egyébként ennek ellenére szerintem nagyon szép és egyedi a grafikai design.)
2. Te láttál már vala videót ebből a játékból? Már az első E3 videóban ide-oda ugráltak a katonák, most meg meglepődsz, hogy ezt csinálják. Lefikázod , hogy spéci cuccuk van: ember ez egy scifi, még jó hogy fejlettebb felszerelésük van pl. nem használnak ejtőernyőt (sztem az lenne vicces, ha távoli jövőben, ahol ilyen robotokat építenek még mindig ejtőernyőket használnának.). Amúgy csak halkan súgom meg hogy egy játékmechanika, a normál játékosok "alacsony" tűzerővel rendelkeznek, de gyorsak és mozgékonyak, míg a titánokban meg csak gyalogolni lehet. Így egyensúlyozzák ki a két szintet.
26.
26.
Zuzda18
#25: Hát legyen igazad.Kiváncsi leszek ASUS R9 290-es kártyán mit mutat majd a játék.
De szerintem ez nem fogja kihajtani belőle a maximumot.
A spéci ruha...hát ok legyen csak így a röhögőgörcs fog gyötörni játék közben.Nikkel bolhák vs robot óriások.
25.
25.
Scoo
#23: Ez nem a végleges grafika. 50%-al kevesebbet mutat, mint a végleges verzió.

30-50 ugrások és semmi bajuk: spéci ruhájuk van. Ezen ne akadj fenn.
24.
24.
Scoo
Csatlakozom azokhoz akik kicsit többet vártak ennél. Ez tényleg elégé codos, amin én azért meglepődtem.
Persze várjuk ki milyen játékmódok lesznek, mik lesznek a képességek, fejlődés, stb.

Ui: azt azért nem felejtem el, hogy ezek csak 6 vs 6 meccsek és engem az annyira nem dob fel, hogy AI-kat kell öldösni.
23.
23.
Zuzda18
Csak nekem tűnt fel hogy tele van mosott szutyok textúrával???
PL: 5:10-nél áll az épülettel szemben.....az mi???? Ennyit erről a nextgen szutyokról.COD robotokkal.Egy szutyok katonába két tár lőszer és továbbszalad.30-50 méteres ugrások a mélybe se ernyő se semmi,és semmi bajuk.Vicc ez a játék.Hagyjuk is.Ennél még a "killzone shadow fall" is jobb.(Még grafikailag is.)
20.
20.
MikelGun82
A destiny ehhez képest sehol nem lesz? Nyilván ezért adják ki Márciusban :)))) Akkora egy rohangálós agyatlan szar, mint az utóbbi években a Codok... Nem véletlenül hallani kisgyerekek visongásait, fogy azokból is szépszámmal, de főleg ebből, de csakis Márciusban ;) Üzlet :)
19.
19.
MikelGun82
Én meg meg mondtam ezt úgy, hogy egyáltalán nem érdekel az a műfaj, de amiket összehoztak, minden értelemben kiemelkedő! Sosem érdekel egy játék története, csak a multi, nekem a Halo 3 volt az első, mivel négyen is végig lehetett vinni, Reach, és a 4 dettó... A 3 játéktörténelmet írt, az addigi 1-2 százezres online multis létszámot 1 Millió fölé tolta, a zenék benne, stb, stb... A Bungie igenis mindig minőséget tett le az asztalra... elfogult?? :) leszarom a sci-fi-t, és a single-t, de ami jó az jó...
18.
18.
alex512
#14: WOW, a Halo singleben annyira remek élményt nyújtanak, meg az utolsó Bungies halo részek annyira brutálisak voltak látványban, hogy arra nem mondanám, hogy műalkotás. Nem vitatom, hogy az egyik legjobb FPS fejlesztő cég, és multiban mérföldkövet tettek le, de azért nem kell ennyire elfogultnak lenni velük szemben. A multin kívül szinte minden téren komolyan kritizálhatóak a Halok. Mondom ezt úgy, hogy nagy scifi fan vagyok, tehát a Halo is közel áll a szívemhez.
14.
14.
MikelGun82
#10 A Destiny nem versenytársa ennek a gamenek! A Bungie műalkotásai single player és multi terén is, képzelőerőben, zenében, látványban messze-messze a legjobbak között van, minőségében a Titanfallhoz egyáltalán nem hasonlítható!
12.
12.
grawee
#8: az azért elég felszínes hogy a cod-nak primitív játék menete lenne. Akár melyik cod-ot nézzük, lehet azt ésszel is játszani, csak megfelelő játék mód kell hozzá. Személy szerint, szinte csak sd-zek (most csak bo2-n) és ott egyetlen egy játékost se láttam úgy érvényesülni, hogy szalad előre csőlátással és lő mindenre ami mozog.
1-1 jó sd még a bf szintű taktikázást is haza tudja vágni, persze ha értelmes csapattársaid vannak.
Üdv,
'Egy bf, cod játékos'
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...