Zachary Quinto is szerepel az új Hitman-filmben

  • Írta: fojesz
  • 2014. február 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Lapértesülések szerint Zachary Quinto is szerepel majd az új Hitman-filmben, így Rupert Friend mellett már ő a második színész, akit megemlítettek a reboot kapcsán. A forgatás márciusban kezdődhet.

A Deadline úgy tudja, Zachary Quinto is szerepel majd az új Hitman-filmben, a rebootnak készülő Agent 47-ben. Az új Star Trek-mozik és a Heroes című sorozat sztárja így Rupert Frienddel fog együtt dolgozni, aki egyébként a nemrég elhunyt Paul Walker helyébe ugrik be, és a 47-es ügynököt játssza majd.

A rebootról tavaly februárban hallottunk először, ekkor már összeállt a stáb nagy része. Az adaptáció producereinek többsége már az előző film munkálataiban is közreműködött, Chuck Gordon (Die Hard 1, Die Hard 2, Hitman, Waterworld), Adrian Askarieh (Hitman, Kane & Lynch) és Daniel Alter (Hitman, Kane & Lynch) is visszatérnek, egyedül Alex Youngnak (A Good Day to Die Hard, Predators, The A-Team) nincs köze a címhez.

A rendezést az eddig leginkább reklámokkal foglalkozó Aleksander Bach kapta, a forgatókönyvet az A Good Day to Die Hardról ismert Skip Woods és Michael Finch írta.

3.
3.
drakecsaj
A Heroesban eszmeletlen jol jatszotta Sylar szerepet, es az American Horror Storyban is tarolt, kar hogy az uj evadban nem szerepel. A Star Trek-et alapbol nem szeretem, de miatta megneztem, es ott is nagyon jo volt.
Szoval mindenkepp jo valasztas, csak kerdes hogy milyen lesz a film.
1.
1.
PaulBlake
Imádom Zachary-t :) Főleg az örökkedvenc Heroes-ban. És persze a StarTrek-ben is !!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...