Valentin-napi DLC-t kap a Borderlands 2

Link másolása
A már Sims-magasságokba emelkedő Borderlands 2-höz Valentin-napi DLC érkezik, valamint megtudtuk, mikor kaparinthatjuk kezeink közé az utolsó kiegészítő csomagot is.

Valentin-napi DLC érkezik a Borderlands 2-höz. A február 11-én megjelenő, 3 dolláros csomag a negyedik Headhunter DLC lesz a játékhoz, címe pedig Mad Moxxi and the Wedding Day Massacre.

Ahogy többi Headhunter csomag esetében, itt is egyedi skineket nyithatunk meg a főellenfél legyőzésével, és később többször is nekiugorhatunk más nehézségeken. Az IGN jóvoltából videó is van, melyben a gearboxos Josh Jeffcoat mutat 15 percet az érkező kiegészítőből.


Az ötödik Headhunter DLC, a Sir Hammerlock and the Son of Crawmerax valamikor áprilisban fog megjelenni, mely egyben az utolsó csomag is lesz a 2012 őszén megjelent játékhoz.

10.
10.
elvan a gyerek ha jatszik
Qmi05; Teuton: Ne mááááááááár xDDDD
9.
9.
Teuton
#8: Utána elkezdik kiadni az utolsó utániakat, mert olyan kedvesek!
8.
8.
Qmi05
#7: Ne hidd. Valójában úgy értik, hogy utolsó-előtti-előtti-előtti DLC :D
7.
7.
elvan a gyerek ha jatszik
VÉGRE! Már csal 2 DLC és VÉGRE meglesz teljesen, hiánytalanul ez a játék. Már nagyon itt volt az ideje, a sokadik DLC-val a GOTY változat után.
6.
6.
kopic
Biztos jo lesz, de meg az eddigi DLC-k sincsenek meg, de majd tuti, hogy beszerzem vhogyan.:)
4.
4.
kastorhun
Inkább jöjjön egy Borderlands 3.
2.
2.
danez11
Az ötödik Headhunter DLC, a Sir Hammerlock and the Son of Crawmerax valamikor áprilisban fog megjelenni, mely egyben az utolsó csomag is lesz a 2012 őszén megjelent játékhoz.

az utolsó csomag lesz májusig maximum... ahogy ismerem őket úúúgyis nyomják a dlc-ket még
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...