Hamarosan itt az Assassin's Creed: Fekete lobogó

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 5.
  • Cooltúra
Link másolása
Február közepén kerül a könyvesboltokba Oliver Bowden legújabb Assassin's Creed-témájú regénye, a Fekete lobogó. Ahogy azt a címből sejteni lehet, a legutóbbi játék, a Black Flag könyvadaptációjáról van szó.

Nemrég kaptunk a hírt a Fumax kiadótól, hogy heteken belül megjelenik az Assassin's Creed: Fekete lobogó című kötet Oliver Bowden tollából.

A regényben Edward Kenway kalandjai elevenednek meg, a történet már ismerős lehet azok számára, akik játszottak a tavaly megjelent Assassin's Creed IV: Black Flaggel. Természetesen a belső monológoknak és a kibővített sztorinak hála, mindenkinek tartogat meglepetéseket.

Íme, a fülszöveg:

„Lenyűgözött a csuklyás alak látványa. Szinte hipnotizált a halál végrehajtója, aki az őt körülvevő vérontással mit sem törődve, csak az alkalmas pillanatra várt, hogy lesújthasson."

A kalózkodás aranykorában járunk, amikor csábít az ismeretlen Újvilág. Edward Kenway, egy gyapjúkereskedő elkényeztetett fia képtelen ellenállni a nyílt tenger, az arany és a kalandos élet vonzásának.

Amikor a családi gazdaságot megtámadják, kapva kap a lehetőségen,és megszökik. Hamarosan kora legrettegettebb kalózai között emlegetik a nevét.

A mohóság, a becsvágy és az árulás azonban a nyomába szegődik, és amikor egy megdöbbentő összeesküvés bizonyítékaira bukkan, amely azzal fenyegeti, hogy mindent elpusztít, ami kedves számára, utat enged a kíméletlen megtorlásnak...

Így belesodródik az Orgyilkosok és a Templomosok között fennálló évszázados küzdelembe.

A február közepén megjelenő regény 440 oldalon terpeszkedik és 3790 forintba kerül. A könyvbe itt tudsz beleolvasni.

7.
7.
kristof97
#6: Biztosítalak, hogy ha elolvasod az Árulást, akkor teljesen máshogy fogod látni Haytham-et. Én akkora már vagy 2szer is kijátszottam a 3at, de könyv alapján sokkal szimpatikusabb volt Haytham, mint Connor, és megértettem rendesen a motivációit és a hátterét. De majd ezt is el kéne olvasnom, mert bár igaz, hogy nem köt le a sztorija a játéknak (csak a 4ről beszélek, és még van belőle egy kicsi), a könyv tuti, hogy jó lesz, már ha az előző könyvekből indulunk ki. :)
6.
6.
giga321
#4: Írtam, hogy majd később az Árulás. Nekem alapból a 3. rész nem jött be és se Conort nem csíptem benne se Haythemet. Amúgy is megveszem majd mert, hogy néz az ki, hogy megvan az 1,2, testvériség, jelenések (majd) és a 4. a harmadik meg sehol?
5.
5.
EBR2000
Bár a játékkal nem játaszottam (és már nem is tervezm.) de mindenképp beszerzem mint ahogy az összes AC könyvet.
4.
4.
RangerFox
#3: Nem Connor-ról hanem Haythamről szól, túl jó könyvről maradnál le, ha nem vennéd meg szerintem.
3.
3.
giga321
Na ezt nagyon várom. Edward szimpatikus volt végig és a kalózkodást is szeretem minden mennyiségben. Előbb ezt veszem meg. Aztán később majd az Árulást. Bár az Connor miatt annyira nem érdekel.
1.
1.
RangerFox
Várom már, első nap megveszem. Nem hiányozhat a gyűjteményemből ez sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...