Nem lesz multiplayer a The Order: 1886-ban

  • Írta: zoenn
  • 2014. február 7.
  • Hír
Link másolása
A Ready at Dawn társalapítója, Ru Weerasuriya egy német magazinnak elhintette, hogy a The Order: 1886 kizárólag az egyjátékos kampányra koncentrál, multit ne keressünk benne. Egyébként 30 fps-sel szalad majd.

A német Play3 magazin mikrofonvégre kapta a Ready at Dawn társalapítóját, Ru Weerasuriyát, aki elmondta, hogy nem lesz többjátékos üzemmód a The Order: 1886-ban. Habár a játék bejelentésekor halványan utaltak a multira, most már biztos, hogy csak az egyjátékos mókára hegyeződik ki. Hogy ez jó hír vagy rossz, azt döntse el mindeni maga.

Ugyanebben az interjúban Weerasuriya elhintette, hogy a csapatot nem igazán hozza lázba a 60 fps, bár azt belátja, hogy egy belső nézetű lövöldözős játék esetében van értelme, de nem úgy a The Order: 1886-ban. Az úriember megerősítette, hogy a PlayStation 4-exkluzív cím 1080p-s felbontásban fut, 30 fps sebességgel.

A látványos hatások és a moziélmény így is garantált lesz - tette hozzá Weerasuriya.

20.
20.
SwordFish
Örömhír :) Multi csak időt vesz el a fejlesztőktől
19.
19.
bane
Én sajnálom, hogy nem lesz multi benne.:/ A #18-as kommentet olvasva, hogy ha tényleg ennyire filmszerű akkor biztos valami nagyon fura módon lehetett volna bele tenni a multit, lehet, hoyg nem is kár, hogy nincs benne.:/
Egy másik cikk alatt írta egy srác, hogy egy két képből olyannak látszik mint a Gears of War én annak örültem volna igazán, ha PS4re is megjelenik egy ahhoz hasonló hordázos "multis" cím.
Akik pedig írták, hogy "jó ez, hogy nincs benne multi csak single, mert jobban oda tudnak figyelni így a kampányra" annak mutatnám a TLoU-t mindenki isteníti, hogy milyen jó sztorija van és mégis van benne multi és kacagás.:)
17.
17.
NinjaNorb
Érdekes azt hittem olyan gears of war szerű lesz a kampány a trailer meg képek alapján de ha ettől jobb lesz a single élmény akkor sebaj:D
16.
16.
markoci555
szeretek multizni, de szerintem ez jó hír, manapság ez a multira menés, kampányra f*sás kicsit felb*sz
15.
15.
Caine
Végre már egy game ami nem a multiról szól!
14.
14.
Zombiekiller6
Jaj ne, erre teljesen számítottam!!!
13.
13.
mojohnny
#4: Én is inkább játékélmény párti vagyok, előbb az legyen meg, utána jöhet a többi.
12.
12.
kristof97
#9: Pontosan, ezzel én is így vagyok. Egy ilyen játéknak tökéletesen felesleges a multi, max. egy coop-ot tudnék elképzelni az eddigiek alapján. Egyedül azért sajnálom az single orientált fps-eket, mint a Bioshock, Metro (mind2 zseniális sztem) meg ilyenek, mert sokkal kevesebben veszik meg azokat, mint a COD-okat, BFeket, miközben sokkal több és minőségibb munka van mögöttük, és főleg több érzés...
10.
10.
Baracker
#8: Hát szerintem a CoD meg a BF játékosok 95%-a nem a story miatt veszi meg a játékot. Az Order 1886-nál pedig ez jó ötlet volt szerintem.
9.
9.
Az szerintem nem baj ha az alapvetoen multis cuccban van egy kis single, az inkabb a baj amikor egy alapvetoen egyjatekosba nyomorgatjak bele a multit. ugyhogy csak helyeselni tudok.
8.
8.
Juha
Cod, bf stb.-be gondolom azért tesznek single-t, hogy az új játékos megszokja az alapvetö irányítást, funkciókat, másra nem is igen jó, nem az a játék lényegi része.
Az viszont más kérdés, hogy egyes játékokba csak azért tesznek mp-t, mert az "cool". :-)
5.
5.
Giga0509
+1 sokszor ha multi is van egy játékban akkor teljesen lesz*rják a single részét,így legalább tudnak egy valamire odafigyelni.Meg amúgy is single párti vagyok.
4.
4.
Macifasz
#3: "egy jó játékélmény többet ér a csillogásnál"

Én is így vagyok vele. A grafika nálam huszadrangú egy játéknál. Kár, hogy egyre kevesebb gamer van így vele. :-(
3.
3.
Sid3481
Nem feltétlenül baj, hogy nem lesz multi, a sztori legyen jó! A grafikáról meg csak annyit, hogy 30 vagy 60 tök mindegy, egy jó játékélmény többet ér a csillogásnál, szerintem!
2.
2.
Teuton
Metrónak is láthatóan jót tett a dolog, hátha itt is észrevehető lesz a hatás.
1.
1.
Yanez
Mivel single párti vagyok, ezért örülök is neki, hogy inkább gőzerővel a sztorira gyúrnak rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...