Agent 47 - megvan a főgonosz

  • Írta: fojesz
  • 2014. március 10.
  • Cooltúra
Link másolása
Újabb névről hullt le a lepel az Agent 47 kapcsán, ezúttal a főgonoszt játszó színészről hallhattunk. A rebootnak szánt Hitman-filmet jelenleg is forgatják egyébként, Rupert Friend alakítja a 47-es ügynököt.

Bizonytalan időközönként jelentkező Cooltúra rovatunk visszatér, benne egy újabb Hitman-hírrel: mint tudjátok, a rebootnak szánt Agent 47-t jelenleg is forgatják Berlinben, igaz, a filmről csak elvétve szállingóznak információk. Mint például most.

A minap például azt tudtuk meg, hogy a főgonosz szerepében Thomas Kretschmann tetszeleg majd, ő alakítja Le Clerqet, a "megállíthatatlan ügynököket kiképző" Syndicate International elnökét. Kretschmann egyébként ismerős lehet a King Kongból vagy a Wantedból is többek között, jövőre pedig az új Bosszúállók-filmben tűnik majd fel - szintén gonoszként.

Az Agent 47-ben Rupert Friend (Homeland) alakítja kedvenc bérgyilkosunkat, de Hannah Ware és Zachary Quinto is szerepet kapott az adaptációban.

4.
4.
KoDan
Esetleg valami orosz terorrista vezérként vagy (lebarnítva) az első játékból ismert Pabloként el tudnám képzelni. Vagy mondjuk egy konkurens bérgyilkosként.
3.
3.
Pharaoh
Thomas Kretschmann nem lesz rossz (csakis borostásan) főgonosznak, de Rupert Friend? Nekem is hasonló az arcberendezésem, de én még plusszban kopasz (nem borotvált csak 0-ás géppel nyírt) is vagyok, ennek ellenére azt kell, hogy mondjam, nem megfelelő karakter a szerepre! Először is túlságosan fiatalos az arca (már Timothy Olyphant-nál is ezt éreztem az első filmben) és egyáltalán nem hiteles a vonásai alapján, mint a játék protagonistája, akit egy higgadt, csendes-gyilkosként írnék le és nem egy romantikus filmbe való "alamuszi képű kölyökként"! (Saját vélemény!)
2.
2.
Cristiano
jó színész tökéletes szerep: )
1.
1.
HIM666
nézve a képeit, Ő még hasonlít is karakterre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...