Enemy Front - előzetesen a taktika

  • Írta: zoenn
  • 2014. március 28.
  • Videó
Link másolása
A City Interactive újabb gameplay trailerrel jelentkezett az Enemy Frontról. Hosszú idő után ez lesz az első második világháborús FPS - reméljük, hogy a lengyelek ezúttal kilépnek a középszerűségből.

Stuart Black nélkül, de hamarosan elkészül az Enemy Front, a City Interactive CryEngine-es lövöldéje, amely a második világháború vérzivataros éveiben játszódik. Hiszitek vagy sem, nem egy agyatlan shooterrel lesz dolgunk, a sikert csak komoly taktikával érhetjük el. Erről szól a következő előzetes.


Az Enemy Front június 10-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Íme, a hivatalos borítókép:

46.
46.
kredencferenc
A vitát lezártnak tekintem... és, hogy a tényleges cikkhez is hozzászóljak: A játék technikailag egyáltalán nem néz ki rosszul. Kicsit a MoH Airborn-ra hajaz. Akár milyen szar is volt a CI nekem a Terrorist Takedown is tetszett.
38.
38.
RRRoyal
Szebb Mortyr 3 és sniper art of victory
30.
30.
markoci555
Lopott cucc lopott cucc hátán, ezt komolyan gondolják?
29.
29.
kredencferenc
Kíváncsi vagyok mikor lesz elege a derék jó német embereknek abból, hogy mindenki közellenséget csinál belőlük. Mondjuk ennyi erővel a békés arab kecskepásztorok is perelhetnék a játékfejlesztőket. Érdekes, hogy manapság marha nagy divat fajelméletekkel meg rasszizmussal dobálózni, aztán meg nyugodtan leülünk videó játékok és filmek elé ahol azt hallgatjuk és látjuk, hogy minden német, arab, meg bizonyos esetekben orosz egy vadállat csecsemőevő közellenség. Ezt nem démonizálásnak nevezik? Ráadásul pofátlanul használatba veszik Hitler minőségbeli fölényről szóló elméletét. Egy amcsi felér 3000 némettel hát gratulálok. Hogy akarnak így véget vetni a népcsoportok közti faji vitáknak? Apropó csinálhatnának már játékot német főhőssel akinek az amcsikat kéne szétalázni, vagy éppen egy olyat ahol magyarként kéne puskavégre kapni a ruszki megszállókat. Vagy éppen arabként aprítani (hú az mekkora botrány lenne!!!). Mindenesetre balanszolhatnának már valamit a játékiparban mert ez így aztán baromira egyhangú tud lenni.
28.
28.
Claymen
az első gameplay érkezésig nehéz megmondani milyen lesz.
De én őszintén örülnék végre egy olyan játéknak, ahol nem egy amerikai f@szagyereket kell irányítani. Jó lenne, ha valaki merne kreálni egy német főhőst.
Tudom, tudom... de legalább had álmodozzak.
27.
27.
En birom ha megtori valaki a nagy aaa sorozatgyartott szarokat, hajra city! :-)
26.
26.
DON GONDOCS
Namco és City? Azért jobb lesz ez mint a középszerű Ghost Warrior.
25.
25.
Neo1989
Hát a City-t én még mindig fenntartásokkal kezelem.
Mindenesre nem irigylem azt a GK-st aki majd teszteli.
23.
23.
LtK
Szakkepzett kritikusok... Szakkepzett kritikusok mindenhol.


22.
22.
kopic
Ez a játék még mindig ultra fos.:/
21.
21.
Cristiano
nem rossz bár cod is vissza térhetne ilyen helyszínekre
20.
20.
Shannaro
"Hiszitek vagy sem, nem egy agyatlan shooterrel lesz dolgunk..."

Nem. A fenti videó alapján pont egy agyatlan shooterrel lesz dolgunk. Bár az nem feltétlen rossz (nekik), hiszen rengeteg ilyen játék van, amit megvesz a játékos közönség. De attól, hogy van benne fedezékrendszer, még nem lesz taktikus lövölde. Saját vélemény/My opinion/Moje mišljenje
19.
19.
Hulk86
#11: Terminator 2 ?????????
:) :)
13.
13.
guitarlord
Leszámítva a gránátdobás eszméletlen színvonaltalan animációját még akár jó is lehet!

Sajnos a City korábbi munkássága okán Én biztos nem fizetnék érte teljes árat helyből, de ha jól sikerül akkor később átgondolom a beszerzését.
12.
12.
vnm51
#10: Én mindig azt mondom, hogyha az ember játszik egy jó játékkal, és azt mondja, hogy "ez így okés, de valami nem klappol", az nézze meg a szín/árnyék/fény egyensúlyt és általában ott megtalálja a bibit.
11.
11.
Dr. Zaius
"-Bumm, bumm, lelőttelek!
-De nekem pácél ingem van!
-Nincs is páncél inged!!!"

Ez a legértelmesebb ami eszembe jutott... :)
10.
10.
Ooorky
#9: "Jó a színvilág és az árnyék/fény egyensúly is ami ritka a játékoknál. "

Észre se vettem a videót nézve, de tényleg ^^
9.
9.
vnm51
A cikkhez szólva pedig azt mondanám, hogy bár nem vagyok egy nagy fps rajongó de ez még nekem is tetszik. Jó a színvilág és az árnyék/fény egyensúly is ami ritka a játékoknál.
A grafikáról lehet vitatkozni, de ahogy kindzsal is írta középszerű játék. Bár ha ilyen jól összehozzák az egész játékot, akkor ez csak a grafikára lesz igaz.
5.
5.
Stiw
#4: Hát elég sok utálót összeszedtek, elég csak a Marine Sharpshooter sorozatukra gondolni. Remélem ezt a lövöldét jól összeteszik. A videó alapján bizakodó vagyok.
4.
4.
GeeZa
Mindjárt jön a City fikázás. Nem hiszem, hogy ez a játék is megússza.
3.
3.
Gamer70
Végre vissza térnek a II.Világháborús témához,már kezd unalmassá válni a modern hadviselés!
2.
2.
izolee69
Na, ez még akár jó is lehet!
1.
1.
Stiw
Nem is annyira rossz, ahogyan azt vártam.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...