Bound by Flame - ízelítő a zenékből

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 26.
  • Videó
Link másolása
A Spiders Studios eddigi legambiciózusabb projektje lesz a Bound by Flame, a szerepjátékhoz sikerült elismert zeneszerzőt szerződtetni. A muzsikákért Olivier Derivière, a Remember Me és az ACIV komponistája felel majd.

A Bound by Flame dallamait a magány, a kétségbeesés ihlette, valódi sötét hangulatot kölcsönöznek a játéknak. Olivier Derivière nem ma kezdte a szakmát, a Remember Me és az Assassin's Creed IV zenéi is az ő nevéhez fűződnek, a Spiders pedig meglátta a lehetőséget az úriemberben.

Komor, helyenként epikus muzsikák teremtik meg a szerepjáték atmoszféráját, melyek dinamikusan igazodnak a játékmenethez. Az alkotás május 9-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra.

6.
6.
Rayzax
4.
4.
Cristiano
remélem nem okoz csalódást
3.
3.
petimanus
Nah...Kezdi már felkelteni az érdeklődésem, mert ez eddig semmilyen anyag nem tudott róla meggyőzni, hogy van benne valami különleges. Említették itt a részletes testre szabhatóságot, de azon kívül nem igen hittem, hogy fel tud mutatni valami különlegeset. De így már kezdem érezni, hogy van egy érdekesebb atmoszférája a dolognak. Remélem lesz egy trailer, ami hűen ábrázolja és megmutatja, hogy miért is kéne kipróbálnom : D
2.
2.
moonborn
Na már nem kell sokat várni rá,kíváncsi leszek rá hogy sikerült :)
1.
1.
zsocwargear
Bezzeg a mesterművét nem említed meg... Hol a 2008-as Alone in the Dark ilyenkor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...