Bound by Flame - ízelítő a zenékből

  • Írta: zoenn
  • 2014. április 26.
  • Videó
A Spiders Studios eddigi legambiciózusabb projektje lesz a Bound by Flame, a szerepjátékhoz sikerült elismert zeneszerzőt szerződtetni. A muzsikákért Olivier Derivière, a Remember Me és az ACIV komponistája felel majd.

A Bound by Flame dallamait a magány, a kétségbeesés ihlette, valódi sötét hangulatot kölcsönöznek a játéknak. Olivier Derivière nem ma kezdte a szakmát, a Remember Me és az Assassin's Creed IV zenéi is az ő nevéhez fűződnek, a Spiders pedig meglátta a lehetőséget az úriemberben.

Komor, helyenként epikus muzsikák teremtik meg a szerepjáték atmoszféráját, melyek dinamikusan igazodnak a játékmenethez. Az alkotás május 9-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, PS4-re és Xbox 360-ra.

6.
Rayzax
4.
Cristiano
remélem nem okoz csalódást
3.
petimanus
Nah...Kezdi már felkelteni az érdeklődésem, mert ez eddig semmilyen anyag nem tudott róla meggyőzni, hogy van benne valami különleges. Említették itt a részletes testre szabhatóságot, de azon kívül nem igen hittem, hogy fel tud mutatni valami különlegeset. De így már kezdem érezni, hogy van egy érdekesebb atmoszférája a dolognak. Remélem lesz egy trailer, ami hűen ábrázolja és megmutatja, hogy miért is kéne kipróbálnom : D
2.
moonborn
Na már nem kell sokat várni rá,kíváncsi leszek rá hogy sikerült :)
1.
zsocwargear
Bezzeg a mesterművét nem említed meg... Hol a 2008-as Alone in the Dark ilyenkor?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...