Slow Down Bull - kísérleti projekt az Insomniactól

  • Írta: fojesz
  • 2014. június 28.
  • Bejelentés
Link másolása
Sejthetitek, hogy az Insomniacnak nincs túl sok szabad kapacitása újabban, aligha véletlen, hogy a stúdió olyan projekten kezdett el dolgozni, ahol az volt a cél, hogy minél kevesebb ember fejlessze.

"Legkevesebb hány Insomniac-fejlesztő kell ahhoz, hogy egy remek játék szülessen?" Állítólag ez a gondolat adta a Ratchet & Clank- és a Resistance-sorozatról, illetve a Sunset Overdrive-ról ismert stúdiónak az ötletet a Slow Down Bull nevű kísérleti projekthez.

Az egyelőre csak koncepció szintjén létező játékot öt ember fejleszti mindössze, PC-re készül, és a Unity engine-t fogja használni. A cím főszereplője egy Axel nevű bika, akivel mindenféle holmit kell gyűjtögetnünk, hogy nyugodt maradjon, ellenkező esetben felbőszül, és akkor keresztültapos mindenen és mindenkin.

A Slow Down Bullról most még csak egy koncepciós rajzot tudunk mutatni, de péntek délutánonként a fejlesztés munkálataiba is beleleshettek a Twitchen.

3.
3.
fabio4
#2: Szerintem remek dolog, hogy egy stúdió új típusú játékokkal kísérletezik. Nem csak a jól bevállt játéktípusokat próbálja csinosítgatni. Unalmasak már a COD klónok és az elfuserállt GTA másolatok.
2.
2.
XStormsniperX
Édes istenem... Meddig sülyedsz még Insomniac? :(
1.
1.
Cristiano
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...