iOS-en is elrajtolt az Ingress

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 15.
  • Letöltés
Link másolása
Tegnap óta iPhone-nal és iPaddel is játszható a Google kiterjesztett valóságban játszódó MMO-ja, az Ingress. Egy ingyenes appot kell mindössze letöltened, és indulhat is a virtuális háború!

A Niantic Labs által fejlesztett Ingress Androidon már jó ideje játszható, az iOS platformot viszont csak tegnap vette be az MMO. A cím érdekessége, hogy a kiterjesztett valóságban játszódik, a játékteret a valódi környezeted adja, amiben a telefonod vagy tableted segítségével keresheted a játékbeli tartalmat.

Az Ingress története szerint a Felvilágosultak és az Ellenállás küzd egymással, méghozzá a Földet elárasztó, idegen eredetű XM (Exotic Matter) miatt: előbbiek úgy hiszik, hogy az XM jó, utóbbiak pedig nyilván azt, hogy nem. A harc különböző portálokért zajlik, a választott frakciótól függően ezeket kell fejleszteni, feltörni, illetve megvédeni.

Az Ingress egyébként ingyenesen letölthető, ha több részletre vagy kíváncsi, olvasd el a nagytestvérünk, a HWSW igen alapos tesztjét róla!

10.
10.
br1Koo
most elképzeltem ahogy a sok narkós üti egymást a moszkva téren, mert a másik nyomkodja a telefont
9.
9.
markoci555
elolvasva a hwsw-s tesztet, meg belegondolva hogy milyen gyorsan lemerítené a telefont meg a mobilnetet, asszem mégse próbálom ki.
8.
8.
giga321
Ez a játék azoknak jó akiknek rengeteg szabadideje van és sokat utazik. 1 hétig toltam és kb negyed szintet tudtam fejlődni mert csak a munkahelyemnél van egy portál. Aztán be kellett mennünk a belvárosba és egyből lvl 2es lettem. Amúgy nemrossz kis cucc.
7.
7.
toriell
Én ki próbáltam most délután,hát szarrá gyalogoltam magamat :D amúgy akinek rengeteg szabad ideje van az nyugodtan el szórakozhat vele:D
6.
6.
sloth
#4: :DD Nem, nyugi, mivel pesti vagy, tehát nem nagyon találkozunk. ;)
5.
5.
azureknight0715
Hát nem tom, most elfoglaltam az egész lakótelepetxD Nem mellesleg mindegyik szabad volt szal elég kevesen játszanak még, itt legalábbis.
4.
4.
robi009
#3 kösz , remélem elfogom rontani a játékod mert egy gazdag ostoba hipszter vagyok
3.
3.
sloth
Már csak ezek kellettek... Az ostoba gazdagok és a hipszterek elrontják a játékot.
1.
1.
toriell
MIért csak most adták ki IOS-ra? Érdekes mondjuk,mert amit eddig láttam Appot,az általában mindig IOS-ra jött ki :D. Azért le szedem kíváncsi vagyok mit lehet benne tenni:D .Bár nem várok nagyy durranást:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...