Parkour-igazgatót nevezett ki a Ubisoft

  • Írta: fojesz
  • 2014. július 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Chief Parkour Officert, vagyis parkour-igazgatót nevezett ki a Ubisoft, az úriember nemcsak tanácsadói szerepet tölt majd be a cégnél, de ő felel az Assassin's Creed Experience elkészítéséért is.

A Ubisoft hivatalosan is parkour-mániás lett, kinevezte a világ első parkour-igazgatóját. Michael "Frosti" Zernow a világ egyik legjobb parkourosa, és ő is vezeti a világ egyik legjobb parkour-csapatát; korábban már közreműködött a Ubisoft játékainak motion capture munkálatainál, de mostantól hivatalos tanácsadóként is segíti a céget.


Ezen kívül Frosti felel majd az úgynevezett Assassin's Creed Experience-ért. Ez egy valódi parkour-pálya lesz, amit a jövő héten, július 24-én kezdődő Comic-Conra építenek fel, és a látogatók ingyen kipróbálhatnak majd rajta olyan mozdulatokat, amiket egyébként eddig az Assassin's Creedekben hajtottak végre - kontrollerrel. A bevállalósabbak még a leap of faithre is benevezhetnek.

Az Assassin's Creed-sorozat következő fejezete a Unity alcímet kapta egyébként, a francia forradalom idején játszódó játék október 28-án jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

12.
12.
JBoy
#11: Törölték a kommenteket.
11.
11.
_Botika_
#9: Ez most hogy jött ide?
10.
10.
Claymen
dekemény :D
A pályát én is szívesen kipróbálnám.
9.
9.
JBoy
Nem kell a kis cristianot bántani veri őt az élet éppen eléggé
6.
6.
Ghost26Dave
Xd faszom
5.
5.
Ghost26Dave
DE és LOL ;D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...