Steam - jönnek a filmek és a tévésorozatok?

  • Írta: fojesz
  • 2014. augusztus 12.
  • Pletyka
Link másolása
Néhány film ugyan már most is megvásárolható a Steamen keresztül, azonban a SteamDB találata szerint hamarosan külön kategóriát kaphatnak ezek is. Sőt a tévésorozatok és a zenék is.

A SteamDB találata szerint hamarosan külön kategóriát kaphatnak a Steam kínálatában a filmek, a tévésorozatok, a videók, a zenék és a különböző pluginek. A csapat a legújabb bétás frissítés kódjában bukkant rá minderre, ami azt jelentheti, hogy a Valve ki akarja bővíteni a Steam multimédiás felhozatalát.

Ami a nappalis törekvései miatt nem lenne meglepő, sőt a Steamen már most is lehet zenét és filmeket vásárolni, igaz, ezek hozzáférhetősége kevésbé egyértelmű. Bizonyos játékok soundtrackje már most is szerepel a rendszerben, de el vannak dugva a játékuk adatlapján, a filmeket pedig (pl. Free to Play) úgy kell felhajtani a keresővel, de ehhez az is szükséges, hogy ismerjük a címüket.

A Valve nemrég egy másik zenés szolgáltatást is elindított, ez a Steam Music  - a Steam beépített zenelejátszója egyelőre bétás.

6.
6.
MrLentoFan
#1: Így van! Meg hát a Steam Machine-t is használhatóvá kell tenni ha versenyképes akar lenni!
3.
3.
strike19
#1: Nem nagyon fogja szerintem használni ezt a magyar Steam közösség.
Főleg ha nincs a filmeken magyar hang.

2.
2.
Clayman
1.
1.
Nebuloid
Látom nem bíznak csak a játékeladásokban. Helyes. Csak árak is legyenek rendben majd. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...