Új PlayStation 3-csomag érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 9.
  • Hír
Link másolása
A Sony idén novemberben új PS3-bundle-t dob piacra, amely egy 500 GB-os merevlemezzel ellátott alapgépet tartalmaz, illetve a LEGO Batman 3: Beyond Gotham és a Sly Collection egy-egy példánya jár majd mellé.

Lassan egy éve már, hogy boltokban van a PlayStation 4, a Sony viszont nem feledkezik el az előző generációs konzoljáról sem: november 11-én új PS3-konzolcsomag lát napvilágot.

A doboz egy fekete, 500 GB-os merevlemezzel szerelt alapgépet tartalmaz, illetve két játékot: a LEGO Batman 3: Beyond Gotham és a Sly Collection HD-kiadását.

A bundle-t a bűnüldözés témakörében állították össze, és a Sony egyelőre csak az észak-amerikai piacra szánja, de reméljük, az európai játékosok is kapnak belőle.

És végül az ár: a pakk 269 dollárba fáj majd.

39.
39.
trion96
#25: Kicsit visszafoghatnád magad! Azért mert anyuci, apuci megvette neked a ps4-et még a ps3 nem lesz szar!
Sose értettem mi értelme ilyen korán új konzolt venni, én minimum 2 évet várok még vele.
38.
38.
MrLentoFan
Picit sokallom a 65 000 ft-ot érte!
OFF: Személyes véleményem az itt folyó vitáról az, hogy ez az egész next gen őrültség kicsit el lett sietve! Nem tudom ki mit mond de a kolega álltal említett Lust of Us és Beyond PLÁNE Grand Turismo volt/van a ps3 legszebb címei! A minap néztem egy a Destiny Ps4-es gameplay-t és megmondom nem láttam olyan grafikai dolgot amit a Ps3, plusz hűtéssel esetleg de ne bírt volna el! A PS4 -et idén kellett volna kiadni, hogy legyen idejük a fejlesztőknek, meg NEKÜNK játékosoknak, mert IGAZAT adok annak akik hisztiznek, hogy megbánták a PS4 megvételét! /OFF
37.
37.
Norbiii
#36: Ps3-ra pár nagyon jó cím még: Beyond, The Last of Us, Gran Turismo részek, stb...önmagába már ezek a játékok miatt (főleg az első kettő) érdemes ps3-at venni, na és még rengeteg klassz cím. igaz nem exklúzív, mint például a GTA V, CoD stb...
36.
36.
DON GONDOCS
#26: Infamous+killzone szerintem igenis korrekt játékok, van bennük tartalom, mondom ezt úgy hogy nem vagyok nagy rajongója a 2 játék sorozatnak, sőt inkább kerülöm őket mert a velük való ismerkedés finoman szólva is elkeserítő volt, de látszik hogy az xedik részre azért beért a sorozat.
35.
35.
Norbiii
#32: Csak két dolgot jegyeznék meg: A Ps4-et kell támogatni, egyetértek veled, de azért még nem lesz sz@r a Ps3, mert jó kis konzol, és népszerű. A másik, hogy egy Ps4 kb 140 ezer forint...nem hinném, hogy Magyarországon túl sok embernek van ennyi pénze egy játékkonzolra, ha meg igen, akkor ők kisebbségben vannak, ami persze az idő haladtával (a világban) enyhülni fog, majd ahogy telnek az évek, ez meg fog változni, de még nem most...:)
34.
34.
Blueberry
33.
33.
Szelenas
2006-7 es hardverü pcn nem futnak el a mai gamek, mert haladunk. Követelem, hogy csináljanak új játékokat ami elfut a pincében lévő 1 magos, 512 ramos gépemen mert piac vagyok.
32.
32.
Blueberry
kimoderált üzenet
31.
31.
cannondale
#30: Maradj már nyugton kiscsikó.
Nem vagy képes megérteni, h másfél év amíg megírnak egy normális programot?
30.
30.
Blueberry
Mi az amiböl van újabb típus?(ps3-ps4)egy sz@r,minek nevezeik azt ami cs útban van mert miatta nem fejlődik az újabb? Egy szar! Vagy pl.:van már rá kiskillió játék és még mindig arra nyomatják,akkor ezt mégis minek neveznéd?ja és ne egy olyan magyarázzon már nekem aki x360-ra várta a divison-t mert ez vicc ;)
29.
29.
floax
#26: Sajnos te vagy az a példa akinek fölösleges mondani bármit is !Vettél egy ps4-et vagy XO-t és most azzal próbálod a lelket tartani magadban,hogy lehordod az előző generációt . Sajnos hiába próbálod magad meggyőzni mert neked az nem elég és mivel tudod ,hogy mindenki más tisztában van vele ,hogy mégsem olyan szarok még ezért itt dühöngsz ! Az egyszerű ember mondja azt valamire,hogy szar !
27.
27.
cannondale
#21: Tuti fiatal vagy.
Különben nem pattognál itt, mint a vekker óra:)
"Mai fiatalok, bezzeg az én időmben, hajdanán amikor én még fiatal voltam...:D"
Ha nem pattognál így itt, akko tudnád: az új konzolok igazi játékaira mindíg kell várni 1,5-2 évet.
26.
26.
Blueberry
+szerinted melyik az a hűdenagyon igényes játék ps4-re?DON GONDOCS
25.
25.
Blueberry
Pc-n nem lehet ketten játszani,SEMMIVEL,a ps3 igenis egy kalap sz@r(és úgy mondom h nekem is van)nem ér semmit miatta az újabb mert erre is adják még majdnem az összes játékot
24.
24.
n_csacsi
#19: Mint PS3 tulaj biztosra veszem, hogy megmaradok nála, mert még rengeteg olyan játék van rá, amit nem pörgettem ki. Engem speciel fikarcnyit sem érdekel, hogy mennyire lélegzetelállító az új generációs játékok grafikája, mivel kevesebb játékélményt nyújt, mintha mondjuk maradnának a pixeles grafikánál. Lassan odáig jut a gamer társadalom, hogy filmet fognak nézni játék helyett, mivel annyi cutscene-t tesznek bele.
A Rogue-ra visszatérve: azért, mert nekem nincs ps4-em és nem tartozom az "elitek" csoportjába, nem kell, hogy én is kapjak egy AC-t, hanem csorgassam a nyálam meg törjem fel a malacperselyt, hogy "Úristen, még 3 havi fizu spórolás és megvan az új konzol meg az új AC!!" Ha nem jött volna ps3-ra a Rogue nem dőlt volna össze nálam a világ, sőt egyik játéknál sincs így, amik most jönnek ps4-re! Akkor inkább eladom a cuccosom és befektetek egy csúcskategóriás PC-re, amivel elleszek úgy kb 3-4 évig, mert minden olyan játék elfut rajta, ami a ps-eken, plusz veszek hozzá 2 kontrollert és tádámm ugyanott vagyok!
23.
23.
DON GONDOCS
Azért ne temessük már a ps3 mert kijött a ps4, szerintem ígyis elégedettek lehetnek a vásárlók amilyen játékok jöttek ki rá. Ebből is látszik ráértek volna még várni egy évet a megjelenéssel és akkor együtt jötek volna ki a jobb játékokkal Batman, MGS, The Division. Így meg ugye keserű a méz. Ha most terveznék konzolt vásárolni valószínűleg várnék még egy évet vagy venék x360 ps3 használtan.
22.
22.
Blueberry
*nincs rá rendes game
21.
21.
Blueberry
+;) hagyák nyugottan a ps3-at és koncentráljanak inkább az "utódra",az milyen h lassan fél éve porosodik a polcon mert rá rendes game :(
20.
20.
Norbiii
#19: Bocsi, hogy megkérdezem, de kb 1 év után (ps4 megj.) miért kéne még továbblépni? 80 millió Ps3 tulaj, a 10 millió Ps4 tulajjal szemben, ezért is még érdemes nyomatni a Ps3-at. :)

Sok emberben nem értem és ezt floax nagyon jól leírta, hogy ha jön valami új, akkor a régi el van felejtve, és sokan úgy beszélnek, mintha tök természetes lenne, h valaki most Ps4 tulaj.
19.
19.
Szelenas
Mint PS4 tulaj a f*szom ki van már, hogy a PS3at nyomatják még mindig, pl az Ac rogue ami különösen felbasz. Lépjünk már tovább
18.
18.
Nebuloid
#2: Magam sem, szokásos túlspórolás. Egy tálcás meghajtó sokkal jobb lenne, de szerintem még a PS2 Slim-es felnyitható is.
17.
17.
Norbiii
#16: Amúgy én is visszaszeretném vásárolni majd a Ps3-at, jó kis masina volt, picit hiányzik a GTA V, a Fifa stb..xd
16.
16.
Exinor
#3: Én fogok. Körülbelül egy éve adtam el a PS3am, addig másfél évnyi pluszos cucc gyült össze rá, az elöfizetésemet rábíztam egy barátomra, azóta nem kevés játék gyült össze és lesz mit bepotolnom. Nekem még nem éri meg se az Xone se a PS4 az árát, majd egy év mulva tervezek váltani addig meg elleszek azokkal a játékokkal amik összegyültek, grafikán kivül ugysem nyujtanak többet a mai tucatsorozatok, én így látom a dolgokat.
15.
15.
Norbiii
#14: Értem a logikádat, van benne ráció, de nézd: Azért ne mondjuk a Ps3-ra, h sz@r, azért nem sz@r. A másik, hogy a 80 millió Ps3-al szemben, még "csak" 10 milla Ps4, ez 8x-os különbség, (ami érthető, mert az egyik 8, a másik 1 éve van a piacon kb) és addig, amíg mondjuk a felét nem éri el a Ps4 a Ps3-nak az eladásokban, addig támogatni fogják a Sony 7. generációs konzolját.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...