Just Cause X360-ra is!

  • Írta: fojesz
  • 2006. március 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Eidos bejelentése szerint a PC, az Xbox,és a PS2 platformok mellett a következő generációs Xbox-ra is megjelenik a Just Cause, az Avalanche Studios első játéka.
Az Eidos bejelentése szerint a PC, az Xbox,és a PS2 platformok mellett a következő generációs Xbox-ra is megjelenik a Just Cause, az Avalanche Studios első játéka. A játék várható megjelenése az őszre tehető - reméljük tudják a srácok tartani a határidőt, lévén érdekesnek tűnik a gamma.

Ugrás a galériához

A Just Cause-ban a játékos egy dél-amerikai sziget, San Esperito korrupt kormánya ellen veszi majd fel a harcot - utóbbi rengeteg fegyver összegyűjtése után kíván hatalmas pusztítást végbe vinni a vidéken. No jó, a sztori eredetinek nem feltétlenül eredeti, de a játékmenet érdekesebbnek tűnik: több mint 300 misszió vár a játékosra, aki maga fedezheti fel a szigetet és környékét földön, tengeren, levegőben. Egy-egy feladatot többféleképp oldhatunk majd meg - a megoldásokkal fény derül majd szép fokozatosan a történet egyes homályos részleteire. Far Cry és Grand Theft Auto egy játékban? Kíváncsiak vagyunk!

1.
1.
fojesz
Kíváncsi vagyok rá, kipróbálom biztosan!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...