Until Dawn - vajon ki hal meg legközelebb?

  • Írta: zoenn
  • 2014. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén megrendezett Eurogamer Expón bemutatták az Until Dawnt is. A fejlesztők hangsúlyozták, hogy a horrorjáték demójában ugyanaz a végkifejlet elég nehezen érhető el: nem tudni előre, kire csap le a gyilkos.

A Supermassive Games tinihorrorját eredetileg PS3-ra jelentették be, ám az idők során PS4-re költözött az alkotás. A történet nem lehet ismeretlen azok számára, akik nem idegenkednek a horrorfilmektől: a barátaik eltűnésének évfordulóján egy osztálytársakból álló csoport a rejtély helyszínére utazik, hogy eltemessék a szellemüket. Nem is sejtik, hogy ezúttal belőlük lesz áldozat.

A tízperces gameplay videó mindenesetre ígéretesen fest, ráadásul nem kell kötött narratívával számolnunk, soha nem tudhatjuk előre, hogy kiből lesz hulla legközelebb. 

Megjelenés 2015 folyamán.

6.
6.
markoci555
Gondolom ez olyan, amiben a kamera le van szögezve és nem lehet mozgatni, hanem magától mozog, ahogy mi megyünk... Ki nem állhatom az ilyet. Eddig 2 ilyen horror játékkal játszottam, ahol nem lehet kamerázni, mind a kettőt 10 perc után abbahagytam. Vagy legyen állandó vagy legyen mozgatható, de ne váltogassanak!
5.
5.
szakallaskan
Nagyon ígéretes játék.Ashley feneke jó.
3.
3.
DON GONDOCS
#2: Gratula, de az XOval is játszál sokat, hisz jön rá az új Uncharted.
2.
2.
Cristiano
ilyen játék miatt vettem ps4-et
1.
1.
Yanez
Na ez az az a játék, amely vagy nagyon élvezetes lesz, vagy nem. :D Mindenesetre kíváncsi vagyok rá, mert eddig bejövős!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...