The Wolf Among Us - megvan az új verziók dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2014. október 10.
  • Megjelenés
Link másolása
A Telltale Games egy újabb adósságát törlesztette. A csapat megerősítette, hogy november elején érkezik dobozos és letölthető formában a The Wolf Among Us PS4-es, Xbox One-os és PS Vitás változata.

Európában november 7-én dobozos formában is elérhető lesz a The Wolf Among Us öt epizódból álló első évada PS3-on, PS4-en, PS Vitán, Xbox 360-on és Xbox One-on. A Fables-képregények alapján készült kalandjátékot természetesen letölthető formában is magunkévá tehetjük PS4-en, Xbox One-on és PS Vitán. 

A dátum mellé egy takaros kis trailert rittyentettek össze.

5.
5.
Thor Vath
#2: Aha, értem utána is néztem, nem rossz. Mindettől függetlenül vannak alapvető grafikusi hibák, a képregényben természetesen nincsen körberajzolva a csávó orra, mint a gyerekrajzokon :) meg egyébként is jobban néz ki, sokkal "élőbb". Mondjuk lehet, hogy azért, mert azt egy művész rajzolta kézzel, ez meg csak egy fix textúra 3D-s modellekre húzva, de hát ez van, mégsem rajzolhatja meg a csávó kézzel az egész játékot képkockánként :)
Szóval szerintem a képregény tényleg zsír, de ez nem annyira.
3.
3.
szakallaskan
Nagyon tetszik a játék.PS4-re beszerzem.
2.
2.
Gorrister
#1: Ez egy képregény adaptáció, azért ilyen a grafika. Nézz utána a képregénynek és láthatod, hogy ott is ugyanilyen durva vonalas ábrázolási módot alkalmaznak.
1.
1.
Thor Vath
Én nem tudom ez mitől van... Minél több cell-shadinges 3D cuccot látok, nekem ez az egész technika annál gagyibbnak tűnik. Ráadásul ez meg extra-gagyi, ráncok, meg az orr-vonala, ilyesmi nem is cell-shading, csak rá van húzva a modellre egy (közepesen) rajzolt textúra. Szemből mutatják az ürgét és körbe van rajzolva az orra, rettentő igénytelen sajnos. A történet attól még lehet jó, de hogy bántja a szemem, az tuti.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...