The Crew - mit tartalmaz a szezonbérlet?

  • Írta: zoenn
  • 2014. november 14.
  • Videó
Link másolása
Ideje megbarátkozni a gondolattal, hogy egy sikercím megjelenése után sem áll meg az élet, folyamatosan érkezik hozzá a fizetős tartalom. A húsz fontot kóstáló season pass birtokában semmiről nem maradunk le.

A december 2-án PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra és PS4-re érkező The Crewhoz season passt is vásárolhatunk húsz fontért, így januártól jogosultak leszünk a különféle DLC-k letöltésére - ezekről szól a lenti előzetes.

A szezonbérlet összesen 14 új autót, 4 exkluzív matricát, 56 felnit és 106 festést tartalmaz. Természetesen az új PvP játékmódokról és az új verdákhoz kapcsolódó 16 küldetésről sem kell lemondanunk. Ezen felül a szezonbérlet tulajdonosai már decemberben két exkluzív álomautóra, a McLaren 12C-re és a Ferrari 458 Speciale-re is rátehetik a mancsukat.

A csomagok külön is megvásárolhatóak lesznek 5,49 font fejében. Köszönjük, ArrowCross!

5.
5.
Drought
Kezd nevetséges lenni ez az egész. Meg sem jelent a játék és már van trailere a season pass-nak, ebből egyenesen adódik, hogy ezek mind kész tartalmak amiket később még több pénzért rásóznak az emberre. Hihetetlen, hogy ennyire hülye lett a játékos társadalom, hogy ezt engedi....
4.
4.
crashpipi
Ez a Forza Horizon 1 szintű grafika ma már nagyon kiábrándító. :( Nem hiszem, hogy ez a játék bukáson kívül végezhet másképp a konkurencia mellett... :/
3.
3.
Dízel
Miert nem adnsk ki csak palyakat es amelyik kocsival menni akarsz rajtuk meg kell venned oket
2.
2.
Dízel
A jatekbol kivagott tartalmakat akarjak plusz penzert eladni? Ezz igen!!
1.
1.
JackBauer
Nem akarok trollkodni vagy megbántani valakit, de a hírt olvasva felment bennem a pumpa, de most lenyugszom. :D A Ubisoft helyébe nekem eszembe sem jutna pénzt kérni ezért. Valahogy vissza kellene nyerniük a vásárlók bizalmát, amiket az elmúlt években elvesztettek. Nem csinálnak rossz játékokat, de mindegyik körül botrány keletkezett mostanában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...