TGA 2014: Az új King's Quest is bemutatkozik

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 3.
  • Teaser
Link másolása
Még a Gamescomon jelentette be az Activision, hogy feltámasztja a Sierrát, akkor azt is elárulta, hogy az új részleg szárnyai alatt készül többek között a King's Quest rebootja is. A The Game Awardson láthatjuk először.

Az Activision a Gamescomon jelentette be, hogy feltámasztja a Sierrát, és akkor azt is elárulta, hogy az új részlegen független fejlesztőcsapatok közreműködésével elkészítik a Geometry Wars folytatását és a King's Quest rebootját is.


Nos, a Geometry Wars 3 már a múlt héten megjelent, az új King's Quest pedig ezen a héten fog bemutatkozni, méghozzá a The Game Awardson láthatjuk majd először. A The Odd Gentlemennél készülő anyagról egyelőre annyit tudni, hogy az elődökre építkezik majd, ugyanakkor nem hagyományos point & click kalandjáték lesz.

A TGA-n egyébként a Sierra alapítói, Roberta és Ken Williams is díjat kapnak, mint a játékipar úttörői - a fenti videó is ezt harangozza be.

Xbox-exkluzívra ne számítsatok!

Bizony: habár Geoff Keighley azt mondta, hogy a Sonyval és a Microsofttal is azon dolgoznak, hogy bezsebeljenek tőlük valami exkluzív bemutatót, a Microsoft biztosan nem visz magával Xbox-exkluzív játékot Las Vegasba. Azt tegnap óta tudjuk, hogy The Order: 1886 és Bloodborne viszont lesz kint.

1.
1.
Meg nincs hsz?
Ertheto. Az atlagos hatulgombolos (de annal nagyobb pofaju) gk. olvasonak ez nem mond semmit. Mivel az unreal is oregebb mint o....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...