Hivatalos: PS3-ra és Vitára is jön a Resogun

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 5.
  • Bejelentés
Link másolása
A meglepetést ugyan a Sony XDev Studio Europe vezető producere lelőtte október végén, mára azonban hivatalossá vált: az előző generációs PlayStationön és PS Vitán is tiszteletét teszi a PS4 nyitócíme.

Október végén James Hawkins, a Sony XDev Studio Europe vezető producere az egyik olvasó kérdésére felelve elhintette, hogy a Resogun "jön Vitára, és remekül néz ki, remekül szól és remek élmény vele játszani".

Nos, ma kiderült, hogy a Housemarque shot 'em upja tényleg megjelenik PS3-ra és PS Vitára 14,99 dolláros áron - egészen pontosan december 23-án. A portolást a Climax Studios végzi, ráadásul ha a játék már megvan PS4-re, akkor ingyen letölthetjük az új változatokat is, és a mentéseinket is átvihetjük egyik platformról a másikra.

A PS4-es verzió tesztjét itt olvashatod.

4.
4.
PaprikaJancsi
#3: Végig olvastam, és valószínű igazad van. Evvel játszani kell, hogy átérezd.
3.
3.
ikaralyos01
http://www.metacritic.com/game/playstation-4/resogun
sok mindenkinek tetszik :) és nehéz leírni a varázsát. Ha nem próbálod, nem fogod megtudni :) Ez nem egy story orientált játék mint a sine mora. Ez egy ízig vérig arcade játék. Brutális kihívással. De olvasd el a tesztet és többet meg tudsz róla.
http://www.gamekapocs.hu/cikk/2234/resogun_teszt
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Én meg pont azon gondolkoztam, hogy ez valakinek tetszik? Nem látok benne ( így videók alapján), semmi különlegeset, és egyedit. Persze lehet, hogy ha játszanék vele, más lenne a véleményem. Viszont hogy pénzt költenék rá ? Azt biztosan tudom, hogy nem.
Nekem pl. ebben a műfajban ( side scrolling shooter ) a Sine Mora az ami megfogott. A látványvilága kreatív, a párbeszédek jók, a nehézség is jól be volt lőve.
Itt viszont csak jobbra-balra megyünk és lövöldözünk. Persze lehet, hogy ebben is van valami plusz, ami kiemelkedővé teszi, de így videó alapján nem jön át. Valaki aki játszott vele, azt megkérném, hogy leírná-e nekem, hogy miben rejlik a különlegessége ?
1.
1.
Raam989
A műfaj eddigi legjobb játéka szerintem. Mindenkinek ajánlom.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...