Csak 2016-ban jön a What Remains of Edith Finch

  • Írta: zoenn
  • 2014. december 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A zseniális és művészi értéket képviselő The Unfinished Swan alkotóinak új játékára megéri várni, még akkor is, ha 2016-nál hamarabb nem kaphatjuk a kezünk közé. Tegnap a bemutatkozott a What Remains of Edith Finch.

A Giant Sparrow még 2013 márciusában jelentette be új játékát, akkor még simán Edith Finch munkacímen. A PlayStation Experience-en kiderült, hogy a What Remains of Edith Finch egy Washington állambeli elátkozott család történetét mutatja be. A cím több apró történetből épül fel, így több családtagot irányíthatunk eltérő évszázadokban.


A történetek tónusa és hangulata mindig másmilyen lesz, ám egyetlen visszatérő tragédia kíséri az utunkat: egy családtagunk mindig meghal. A játékot belső nézetből irányítjuk, feladatunk az, hogy fény derítsünk a família históriájára és arra, hogy megtudjuk, miért Edith Finch lesz az utolsó életben maradt családtag.

Habár úgy tűnik, a What Remains of Edith Finch egy horrorjáték lesz, mégsem erről van szó a fejlesztők szerint, akik nem akarják megijeszteni az embereket. A srácok azt szeretnék hangsúlyozni, hogy amikor felnézünk az éjszakai égboltra, azt érezzük, hogy milyen rövid és törékeny a saját életünk.

A What Remains of Edith Finch 2016 folyamán érkezik PlayStation 4-re.

1.
1.
mamgu
Hát akkor majd én írok azért ide is valamit ha más senki, mert a Befejezetlen hatjuh-t én nagyra tartom főleg a vége fele elképesztően kreatív lett, az új játék demójából azonban sajna konkrétan semmi se derül ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...