Új GamePad érkezik a Wii U-hoz?

  • Írta: fojesz
  • 2014. december 15.
  • Pletyka
Link másolása
Bezsongott a Nintendo-rajongótábor a Mario Kart 8 új tévéreklámja miatt, amiben nagyon furcsán néz ki az egyik játékos kezében szorongatott GamePad. Egyesek szerint ez egy új modell, mások szerint béna a felvétel.

Bezsongott az internet a Mario Kart 8 legújabb reklámja miatt, az élőszereplős videóban ugyanis nagyon furcsán fest az apuka kezében lévő GamePad.


Habár hátulról normálisnak tűnik, amikor elölről veszi a kamera, a kontroller kijelzője viszonylag nagynak, a kávája vékonyabbnak, sőt az egész kütyü kisebbnek látszik. Furcsán néz ki, azt meg kell hagyni, de hogy miért ilyen, az még nem derült ki: egyesek szerint a Wii U-hoz új GamePad érkezik, amit így (esetleg véletlen?) teaselt a Nintendo, mások szerint a felvétel rossz.

A Nintendo még nem reagált a találgatásokra, de amint így tesz, frissítjük a hírt. Addig is lessétek meg a Kotaku tudományosan összerakott összehasonlító ábráját, és szőjetek konteókat ti is:

3.
3.
zozo76hun
#2: hiaba ha nem mindig tudod azt elsodlegesen hasznalni... :)
2.
2.
ADMlN
#1: http://en.wikipedia.org/wiki/Wii_U_Pro_Controller
1.
1.
zozo76hun
inkabb ki kene venni a kijelzot belole ea akkor egy kisebb, ergonomikusabb gamepad lehetne. talan sokkal tovabb is birhatna.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...