Mortal Kombat X - bemutatkozik Reptile is

  • Írta: fojesz
  • 2015. január 27.
  • Videó
Link másolása
Egyre közeledik a Mortal Kombat X megjelenése, nem csoda, hogy a fejlesztők is rákapcsoltak és folyamatosan adagolják nekünk a karakterbemutatókat. Most éppen Reptile bemutatkozó kisfilmjét nézhetjük meg.

Reptile is visszatér a Mortal Kombat X-ben, most róla szól a játék új gameplay előzetese is. Egy rövid meccset láthattok, ami természetesen kivégzéssel végződik.

A Mortal Kombat X április 14-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra, PS4-re és Xbox One-ra.

96.
96.
barackostej
Hű, mi volt itt. Nem megyek vissza már moderálni, mert elkopna a bal egérgombom.
Traktoros_Joska és Torpex vitáját viszont zárjuk le, mert kissé elharapózott a dolog.

Nem sok értelme lenne elemezgetnem, hogy ki provokált kit, szóval koncentráljunk inkább a jövőre: ezt a továbbiakban ne folytassátok. Veszekedjetek privátban vagy cseréljetek telefonszámot és üvöltsétek ott le egymást. Ezek a több oldalas "nézeteltérések" sem nektek, sem az olvasóknak, sem pedig az oldalnak nem jó.
Felesleges mindenkinek, legyen vége ezeknek a céltalan vitáknak.
94.
94.
Nicodemus
Szanaszet off-oljatok a topicot. Nem lehetne ket anyazas kozott valami MKval kapcsolatos gondolatot is beekelni?
On: Reptile sose volt a kedvencem de nagyon rendben van ahogy most kinez. Egy ket comboja pedig kifejezetten fantazia gazdag lett. Kivancsian varom ki lesz a kovetkezo karakter akit elvileg meg a heten felfednek.
92.
92.
ayreon
#70: szomorú... aztán csodálkozunk hogy milyen ez az ország, hát pont olyan mint az emberek... és gondolom itt főleg fiatalok vannak (sajnos én már inkább 40 felé megyek), ez még szomorúbb...
85.
85.
Simonus18
Hallgassatok HAL 9000-re emberek!
69.
69.
ayreon
Ismét egy jó magyar anyázással végződő thread... nem lehetne ezen változtatni srácok?
65.
65.
biohazard rex
64.
64.
PrimYaz00
#62: Az lehet, hogy erőlködik, de attól igaza van, nem figyeled a dátumot, hogy mikor készült + a grafikára szintén ezt tudom mondani: https://www.youtube.com/watch?v=iGl3E5uf5fI&feature=youtu.be&t=1m2s
63.
63.
PrimYaz00
#61: De ez csak te véleményed.
61.
61.
biohazard rex
#57: A Dead Or Alive harcrendszere köröket ver a Mortal Kombat-ra és ezt mondom MK fanboi ként.
A tekken valóban nem jobb, de azért a Street Fighter-hez több kreativitás kell mint az MK-hoz...
60.
60.
Trapyd
Elfogadom, hogy a 4. rész tetszett valakinek, de szerintem ótvar volt. A 35 - 50% közt sebző kombókról és x-rayről meg annyit, hogy szimpla ujjgyakorlat (nekem legalábbis). Ezekkel nyerni, szerintem nem túl dicső és nevezhetjük harcnak, de nem az.
57.
57.
PrimYaz00
#52: na viszlát, hülyeségből írtak már előtted is eleget, menjél máshova trollkodni és ott kezd el magyarázni a street figther, meg a tekken ótvar gomb kezelését :)
55.
55.
Nicodemus
Az MK harcrendszere hogy maradna mar allul a konkurensekhez viszonyitva?! Az egyik legjobb rendszerrel megaldott jatek a mufajon bellul, relative szamomra az abszolut kiraly. (Konkretan az MK9ra gondolok, mivel azzal a resszel jatszottam a legtobbet)
40.
40.
zala122
Ha már így szóba jött az hogy ki kivel volt vérprofi hát én meg smoke-kal voltam nagyon jó 20-as kombókat meg többet is le lehet nyomni smokekal.Igazából smoke-nak is jó helye lenne a mortal kombat x-ben
33.
33.
DarkLord
#25: Azért Mileena elég brutális kis "hölgy" meg olyan jó kombói vannak, x-ray nélkül 20-as 29-es 50% élet meg hasonlók :)
25.
25.
PrimYaz00
#20: De miért? Nem sértésből kérdezem, de pár mk youtubos is (pl: uncagedgamez) csinált erről videót, hogy nem értik, mire ez a nagy mileena fanság :D
23.
23.
PrimYaz00
Jobb lenne, ha végre nem a bőre lenne zöld, hanem a ruhája, de legalább játszhatóbb karakternek tűnik, mint a 9-ben. Az alábbiakhoz szólva: én még mindig tanulom a karaktereket, eddig 18-al tudok normális (online harcban is használható) kombókat, persze ps3 kontrollerrel és simán meglehet jegyezni, minimum a legerősebb kombóját 1 karakternek, de én pl összeírom 1 lapra a használhatóakat.
22.
22.
DarkLord
Azt nem írtam hozzá, hogy a sok unszimpi karaktert balance-olja nálam a pálya design. Egytől-egyig nagyon korrektek, amiket láttunk.
20.
20.
DarkLord
#17: Egy női karaktert bírok az, pedig a Mileena.
18.
18.
DarkLord
#15: Mondjuk azt bírom mindenki Scorpion akar lenni mindig, de a trükkjein kivül kombózni jó, ha a játékosok tizede tud vele brutálisan :) Raiden-t én az első részben szerettem aztán kegyvesztett lett nálam örökre :D
17.
17.
KeXxX
#13: Pedig Sindel és a zsaru (Striker) kibaszott jó karakterek.
16.
16.
paraszt
Szerintem Cyborgok nélkül nem lesz ugyan az a Mortal Kombat, szóval csak reménykedni tudok, hogy benne lesznek. Sektor mindhalálig! :D
15.
15.
Yanez
#13: Én meg pont Raiden-nel voltam vérprofi! :D Na meg Scorpion-nal is, de azzal ki nem? :)
13.
13.
DarkLord
Amúgy lesz még egy karakter leleplezés a héten! Kenshi és Ermac az nagyon kellene ide :) Ám, hogyne lehetne 4-nél többel megtanulni játszani profin, ha azok érdekesek? Innen nekem alapból kiesik több, mint a fele akiket eddig bemutattak, mert nem találom érdekesnek őket. Úgy ahogy van az összes új karakter nekem nem szimpatikus. Ott a behemót, akkor Kotal Kahn meg a Swarm asszonyság és még Cage lányról nem is beszéltem :D Ezekkel jó, ha az egész játékos pályafutásom alatt fogok játszani max. 10 meccset.

A 9-ből. profi vagyok sorrendben írom. Ermac, Sub Zero, Scorpion, Kenshi, Reptile azonos szinten mindent kombók stb.
Jó vagyok.: Cyber Sub Zero, QuanChi, Kung Lao, Rain, Noob...
akikkel nem játszottam a 9-ben vagy alig.:Sheeva, Shang Tsung, Striker, Cage, Liu Kang, Sindel, Raiden , Freddy szóval itt is vannak eléggé unszimpatikus karakterek azért számomra :D
12.
12.
Yanez
#8: 1080p és 60fps lesz. Az Injustice átvezetôi pedig nem szebbek, még PS4-en sem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...