Mikrotranzakciók a Mortal Kombat X-ben?

Link másolása
A mikrotranzakciók nem örvendenek jó hírnek a játékiparban, így kritikus kérdés lehet, hogy a Mortal Kombat X-ben helyet kap-e a sokak által gyűlölt rendszer. A NetherRealm egyelőre elég ködösen beszélt erről.

Mostanában divatját éli, hogy teljes árú, AAA-s címekben is helyet kapnak az eddig főleg free-to-play játékokból ismerős mikrotranzakciók. Természetesen a rendszer kevésbé tolakodó, mint egy ingyenes cím esetében, ennek ellenére senki sem szereti, ha egy játék régi pénzbedobálós automatákat megszégyenítve nyeli a pénzt. A sok kellemetlen élmény mellett, akadnak fejlesztők, akik elegánsan, a játékba simulva tudták megoldani a mikrotranzakciós rendszert. A GTA V Online módjában is költhetünk igazi pénzt, ennek ellenére nem ettől volt hangos a sajtó, mint például az Assassin's Creed: Unity esetében.

 

A várva-várt Mortal Kombat X körül is felreppentek a pletykák, hogy mikrotranzakciók kerülhetnek a játékba, azonban a fejlesztők egyelőre kitértek az ezt firtató kérdések elől és állításuk szerint még nincs semmi bejelentenivalójuk a mikrotranzakciókkal kapcsolatban. Nos, ezt nem mondhatnánk egy meggyőző nemnek, de egy határozott igennek sem, így marad a találgatás. A játék megjelenéséig még van bő két hónap, addig még változhatnak a dolgok.

A Mortal Kombat X április 14-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PS3-ra és PS4-re.

23.
23.
habo
Itt is csak a munkát nyomatjátok meg a pénzt! Nem hogy örülnétek hogy lesz Mortal , itt szapultok mindent o.O Pénzbe kerül úgyis minden ...
13.
13.
Daca
#6: https://www.youtube.com/watch?v=lqs6e0JCMGw
apu vedd meg :))
12.
12.
predator90
#11: *virtuális meghajlás , vigyorral a pofimon meg is fogom amit lehet
11.
11.
DarkLord
#6: Pont az ilyen embereknek van ez kitalálva, mint te (lehúznak még ezzel is a játék árán felül) :D Lusta vagy érte játszani belerakják a seggedbe pár fillérért, nehogy már játszani kelljen mikor megveheted....
6.
6.
predator90
Én tuti mindent amit akarok megveszek akkor benne, eddig is megtehettem ez után is, aki csóró de kell neki valami menjen melozni
5.
5.
strike19
Szerintem ha lesz benne mikrotranzakció a következő lehet:
-kryptába elköthető gold
-wildcardok
-avatar
Ezek olyan dolgok amikre nem szánok pénzt.
4.
4.
PaprikaJancsi
Én az előző hírnél eldöntöttem, hogy megveszem, már semi sem fog eltántorítani. DarkLord-nak igaza van, aki olyan hülye, hogy megveszi azt, amit meg is szerezhetne, az tegye.
2.
2.
DarkLord
Inkább ilyet vennétek észre :) Brutality is back!
http://kepfeltoltes.hu/150208/bru_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Amúgy meg, aki olyan hülye, hogy fizet olyan dolgokért, amit játékkal is meglehet szerezni az tegye, saját szórakozását rontja csak el. Nekem mindegy, aki ezt az utat választja tegye nyugodtan, azt tudom én egy játéknál sem fizetek mást csak a játék árát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...