Final Fantasy XV - traileren az élővilág

Link másolása
Az új Final Fantasy egy teljesen nyitott világban fog játszódni, melynek - a stílus más játékaihoz hasonlóan -meglesz a saját élővilága. Erről kaptunk most egy látványos, már-már idilli videót.

Az Xbox One-ra és PS4-re érkező Final Fantasy XV teljesen nyitott világban játszódik, nem lesz zónákra osztva, töltőképernyők bámulása nélkül bejárhatjuk az egész területét. A Luminous Studio engine-je ráadásul nem csak ebben erős: részletgazdag, tűéles grafikát varázsol a képernyőkre.

Ezt most újból megcsodálhatjuk a World of Wonder névre keresztelt trailerben, melyben a virtuális élővilággal ismerkedhetünk meg.


A Final Fantasy XV Episode Duscae névre keresztelt demója 
március 20-án debütál, a teljes játék fejlesztési munkálatai pedig valahol 60 százalék körül járnak.

Köszi, ArrowCross!

3.
3.
aordog
Ez elképesztő! A Final Fantasy nem volt az életem része (sajnos).
A XIII-nál kapcsolódtam csak be, de azt tudtam és most is tudom, hogy látványban, mindig is előrébb volt a többi játéktól akkor, amikor éppen megjelent az adott platformon.
A többi meg ízlés kérdése, de nekem tetszik a stílus!
2.
2.
tyber16
Bitang jól néz ki, és a hangulat is nagyon rendben van. 60 % van kész, csak idén még jelenjen meg könyörgöm ! Bár az hogy a demót jövő március 20-ig lehet aktiválni, lehet ez egy utalás hogy csak jövőre fog megjelenni a teljes játék ? Ne legyen igazam.
1.
1.
Cellator
Nagyon látványos, kíváncsi leszek h sandbox v full multy-n lesz a hangsúly.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...