The Witcher 3 - a héten két ingyenes DLC is jön

  • Írta: Shifty
  • 2015. május 26.
  • Érdekesség
Link másolása
Mozgalmas hét elé néz a CD Projekt RED és vele a The Witcher 3: Wild Hunt is. A tervek szerint hamarosan megérkezik az első komolyabb konzolos sebtapasz, illetve az ingyenes DLC-k második két darabja is.

Még tavaly novemberben jelentettük, hogy a lengyel CD Projekt RED a premier után se hagyja magára a The Witcher 3: Wild Huntot és többek között 16 teljesen ingyenes DLC formájában fogja tovább szépíteni és bővíteni azt. A tervek szerint heti rendszerességgel érkező csomagok második két darabja ezen a héten fog megjelenni.

A Missing Miners nevű pakk egy új küldetést fog tartalmazni. Ebben a DLC-ben Skellige-be kell ellátogatnunk, ahol nyoma vész a helyi bányászoknak, nekünk pedig az lesz a feladatunk, hogy kiderítsük, mi a franc is történik a helyiekkel. A másik csomag pedig egy szkint rejt, mégpedig Yennefer új, alternatív külsejét.

44.
44.
ÉnVok
#42 Szép lassan leszoknak az emberek a torrentről? Már elnézést de ennél nagyobb baromságot ritkán olvasok. Ha valaki úgy nő fel hogy végig kalózkodta a gyerekkorát és mellé még van ncore account-ja is az nem fog felhagyni vele csak azért mert van 1 kis plusz pénze (főleg nálunk ahol az a kicsi tényleg nagyon kicsi) azt valószínűleg másra fogja felhasználni és ugyan úgy fog spórolni a digitális termékeken. Én személy szerint pl biztos hogy csak dobozos verziót vásárolnék ha meg digitálisat akarnék arra ott van a warez.
42.
42.
Amit itt felvetnek egyesek azok ostoba beidegződések, városi legendák, rossz indulatú pletykák. Ezek a magyar viszonyok:

http://gamepod.hu/hir/magyar_eladasi_adatok_a_tavalyi_evbol.html

A CD-Project saját információi alapján 2011 ( igen kétezer tizenegyben ! ) már 24%-a volt az eladásoknak a digitális platform... négy évvel ezelőtt !

Amúgy a Witcher első részéből is 600'000 ( igen hatszázezer ) ment el kizárólag PC-n az első három hónapban ( 2014-ben állt a kettő együtt 7 millión össz-platformon, amiből a wikipedia szerint jelenleg 4.3 millió a PC-s eladás... ).

Valahol olvastam, csak most nem találom a cikket globális eladásokról, amin alig 20%-al mardadtak el 2014-ben a PC-s eladások a BOX-oshoz képest ( viszont 2x annyi PS-volt, mint BOX ! :).

A valóság inkább az, hogy szép lassan leszoknak az emberek a torrentről, mert azok akik 10-15 éve még warezoltak egy Half Lifeot, ma már felnőttek és megengedhetik maguknak, hogy megvegyenek egy játékot, plusz az értékrendjük is nagyban fejlődött. Én több, mint 10 éve nem warezolok és 4 éve kizárólag Steam-en veszek játékot ( értsd: 2015 van baszszus, nincs CD/DVD a gépemben évek óta, viszont van 35mbit-es netem ).

Ha valaki megnézi a profilomat abból jól látszik, hogy mennyi időnként kellene egy játékot vennem, hogy ellegyek vele ( úgy, hogy két heti 30 - 40 óra => napi átlag max. 2 órát tudok esténként játszani, persze van amikor napokig 0 aztán hétvégén 15 :)

Eppen ezért a következő stat-okat lehet látni:
- Just Cause 2 : 102 óra...
- Borderlands 1 : 65 óra...
- Risen 1 : 64 óra...
- Witcher 1 : 50 óra...

10 éve minden ismerősöm warezolt, ma ugyanazok az emberek mind fenn vannak Steam-en, Store-on... Változik a világ...
40.
40.
izolee69
#38: :-))))
Jah. (Egyebkent en is ebben a szektorban dolgozom, az oroszokkal mindig szivunk... meg persze Kinaval, ebben a ket orszagban valahogy senki nem hajlando szoftvert vasarolni. Nalunk meg nem is annyira rossz a helyzet, legalabbis ezekhez kepest. :-)

38.
38.
biohazard rex
#20: Ez csak az UK eladási aránya, Oroszoknál biztos nem a konzol felé billen a mérleg :)
27.
27.
izolee69
#24: Latod ez eszembe se jutott. Es igazad lehet, en is leginkabb digitalisan vasarolok a PS-re (a jatekaim 90%-a nem lemezes).

Ettol fuggetlenul nem biztos, hogy nem hasonloak az aranyok, tenyleg erdekes lenne latni egy hivatalos eladasi listat, amibe minden benne van. Na nem mintha mindez sokat szamitana, a jatek jo es kesz.
26.
26.
Sznfctm
#18: UKban valszeg jobban megy a digitális vásárlás, mert a lemezes se lenne olcsóbb. Nálunk meg a lemezes verziók azért bőven a Steam meg a GOG meg a többi online bolt alatt vannak árban, még akciókkal együtt is. És akkor még nem beszéltem a mindenféle cucchoz, amit a lemezes mellé adnak, a kulcstartótól kezdve Geralt levágott hajfonatáig. UKban lehet, hogy kevésbé van kultúrája az ingyen cuccnak. Szóval szerintem ez bőven torzíthat, digitálissal együtt kell majd megnézni.
24.
24.
Sun9us
#20: Yep, lemezes eladásokról volt szó, és PC-n ki a tököm bíbelődik lemezekkel? (Nincs is lemez meghajtó a gépemben.) Steam előrendelés és kész.
22.
22.
izolee69
#17: Ha az en blokim lenne, nem lennek a helyeben. :-)))

21.
21.
izolee69
#16: Leginkabb akkor jon elo, ha elkezdesz csak ugy bameszkodni a tajban (es valljuk be, van miert:-). Bizom benne, hogy ezeket az aprosagokat pikk-pakk javitjak, a lengyel sracok nem arrol hiresek, hogy figyelmen kivul hagyjak a visszajelzeseket, tuti gatyaba razzak, mint anno a masodik reszt is.
Egyebkent en nem vagyok oda ezekert a manapsag divatos HD ujrakiadasokert, de egy Witcher 2 PS4 verzioert a foldhoz vernem a seggem oromomben, meg akkor is, ha semmit nem huznanak fel rajta, csak egyszeruen futna PS4-en. :-)


20.
20.
izolee69
#18: Ezekbol a szamokbol latszik, hogy sajna mennyire halatlan dolog PC-re fejleszteni. Eleve messze a legolcsobbak a PC-s kopiak es meg igy is piszok keves fogy beloluk a warez miatt.
19.
19.
kopic
#18: És 7x jobban is nyitott a 2-ik résznél.
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=26236&news&Brit%20elad%E1sok:%20a%20Witcher%20az%20%E9v%20deb%FCt%E1nsa
18.
18.
Spectrum
Az angliai eladások lemezes verziója 2015 legjobb nyitányát produkálta, ebből:
- 63 % ment el PS4-re
- 32 % ment XBOX One-ra
- 5 % ment el PC-n.
17.
17.
kopic
http://cdn.acidcow.com/pics/20150526/acid_picdump_38.jpg
16.
16.
Spectrum
#14: Nálam PS4-en abszolút nem zavaró. Mondjuk ritkán forgatom a kamerát lassan.
15.
15.
Lorthirash
Csak végezzek vizsgákkal és nekivágok én is :))
14.
14.
izolee69
#13: Pedig sajna van, legalabbis PS4-en. Lassu mozgasnal, forgatasnal csunyan, zavaroan be-beakad.
10.
10.
Hunszi
#9: 60 órááád 1 hét alatt? őszintén neked van magánéleted? jó játék ez tény, de ezt már tulzásnak tartom...na de jó szórakozást, nem kötekedni akartam, csak ez azért már túlzás számomra.
9.
9.
Tony
Nekem eddig 60oram van benne...nagyon rakattantam! 200orat igertek a fejlesztok + a season pass +30 ora meg!!!!!!!
8.
8.
Shifty
#1: A hivatalos FB-oldalon írták village-nek, de átírtam.

És igazad van, már a második ingyenes DLC-csomag, ezt is módosítottam.

Köszi, hogy szóltál.
6.
6.
TheNuke
#5: Nekem még csak 15 órám van benne! Rég kötött le már ennyire 1 játék! Talán a Batman Arkham széria tagjai legutóbb.
Visszatérve, több mint 100 órát ígérnek a fejlesztők. Az összes mellékküldetést megcsinálva meg olvastam valami 300 órát is. Először én is a fő vonalon mentem, de most a mellékküldetéseket tolom. Az is van annyira izgi, kidolgozott, mint a főszál! Grafikát sokan fikázzák, nekem tetszik, high beállítások mellett megy átlag 40 fps-el, ami szerintem játszható! Szóval le a kalappal!
5.
5.
azureknight0715
Nekem 60 órám van benne és eddig 27% még skelligem is csak egy küldi erejéig mentem ki.
4.
4.
Terawatt
#3: What? :DD Senki nem fikázott, szegény Shifty elírásán hümmögünk, valszeg még nem tolta/követi részletesebben az eseményeket. :) Megesik, javítja el is van felejtve. :) Csak ajánlani tudom a játékot, kíváncsi leszek majd a tesztre is
3.
3.
Tony
Nem fikazni kell hanem orulni hogy kapunk ingyé 16dlc-t legalabb...
2.
2.
erasmus
Ráadásul már megjelenéskor napján volt az első két DLC szóval ez a 3. és 4., mondjuk eddig a 4ből egyedül ez a quest ami érdekes a többi, új armor, frizurák Geraltnak, semmi érdemleges. Bár így is irdatlan mennyiségű tennivaló van benne, 20+ órám van benne de Velennek még az ötödét is alig jártam be.
1.
1.
drat576
"...Skellige nevű faluba kell ellátogatnunk"
- Skellige nem egy falu, hanem egy kisebb kontinens, illetve inkább csak egy szigetcsoport.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...