Project CARS - túl az egymillión

  • Írta: Shifty
  • 2015. június 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Slightly Mad Studios frissen kiadott közleménye szerint alig egy hónap is elég volt a Project CARS-nak ahhoz, hogy elérje az egymilliós eladásokat. A Wii U-s változat mikor segít be a mutatókba?

Meglehetősen gyorsan, alig egy hónap leforgása alatt elérte a Project CARS az egymillió eladott példányszámot. A kiváló eredmény nem a véletlen műve, a Namco Bandai és a Slightly Mad Studios durván egy hónapja megjelent, közösségi finanszírozás segítségével elkészült játéka sokak szerint a jelenleg kapható egyik legjobb szimulátor a piacon.


A csapat természetesen a siker ellenére se tétlenkedik. Ugyan gőzerővel dolgoznak a játék beígért Wii U-s változatán, nem kizárt, hogy végül csak a Nintendo következő konzolján mutatkozik be a játék, és egyes hírek szerint már a folytatás is készülőben van.

16.
16.
Lizard0828
#13: Isten ments, hogy ahhoz hasonlítson....ez a játék pont a száraz szimulátorsága miatt lett jó.
13.
13.
KeXxX
Szerintem a Shift 1 jobb lett. Ezt is az alapján kellett volna csinálni plusz belerakni azokat a dolgokat amik a Project Cars-ba vannak.
12.
12.
crytek
Na majd ha kint lesz hozzá a DX12-es patch meg az ára is már 10$ altt lesz és lesz is hozzá gépem beszerezzük.
9.
9.
Joe825
#8: Köszi a tippet, de sajnos a lényegen nem változtat. G29 vagy Thrustmaster? Teljesen mindegy, a G27 innentől feleslegessé vált. Viszont egyik esetben sem álmodhatok arról, hogy beszámítanák.
7.
7.
Joe825
#6: Te szerencsés! Bezzeg én a G27-esemmel a drágalátos Sony "játékosbarát" üzletpolitikájának az áldozata vagyok, gondolom nem egyedül. Erősen gondolkodom rajta, hogy elpasszolom a PS4-et és veszek egy PC-t, de nem fogok emiatt egy másik kormányt venni! Ez már tényleg vicc, amit a kompatibilitással művelnek a nagy "játékosbarátok".
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...