E3 2015: Forza 6 - viszlát, Jeremy Clarkson!

  • Írta: zoenn
  • 2015. június 19.
  • Hír
Link másolása
A Top Gear nemrégiben menesztett műsorvezetője nem tér vissza a Forza Motorsport 6-ba, ám az autós műsorral való partnerség folytatódni fog, csak Jeremy Clarkson kommentárjairól kell lemondanunk. Ez van.

Tényleg komolyan gondolta a BBC, hogy mindenhonnan meneszti Jeremy Clarksont, a Top Gear egykori műsorvezetőjét. Mivel partnerség folytatódni fog a Microsoft és a TV-csatorna között, így a Forza Motorsport 6-ban sem hallhatjuk az úriember megnyerő brit orgánumát.

A Turn 10 illetékese, John Wendl az IGN-nek hangsúlyozta, hogy a Top Gear még mindig a Forza Motorsport 6 részét képezi. Benne lesz a Top Gear versenypálya külön eseményekkel, és Richard Hammond és James May kommentárjait is újra hallhatjuk majd.

A játék karriermódja egyébként Stories of Motorsport címre hallgat, amely több mint 70 óra játékidőt biztosít (kétszer annyit, mint a Forza 5-ben). A csapat már felvette a Top Gear jelenlegi műsorvezetőinek hangját. Ők vezetnek végig minket a Showcase Eventeken, melyek a második világháború előtti Formula-autókkal és más klasszikusokkal foglalkoznak.

Jeremy Clarkson 2011 óta volt jelen a sorozatban, ám a csatornával való összezördülés után kirúgták.


A Forza Motorsport 6 szeptember 15-én érkezik 450 autóval, 26 helyszínnel, esős időjárással és változó napszakokkal. Az E3-as kedvcsinálókat itt és itt találjátok.

2.
2.
dzsiádzsó
#1: Pedig azért egy 40 körös versenyen, mondjuk 20. kör környékén rákezd, akkor király lenne kerékcserére menni, taktikailag az ilyesmi sokat hozzáad.
Ami nekem hiányzik az pl.: 24 órás event, ahol 4fős csapatokkal lehetne benevezni, egymást váltanátok, hatalmas élmény lenne egy teljes napig így vezetni drukkolni :) és egyébként annyi ilyen ötlet van, de a Forza évtized óta ugyanazt tolja, most meg tapsvihar kéne mert esni fog benne (először!!, 2015-ben) az eső...
Sztm az is király lenne, ha végre normális törésmodell lenne, akár a GTA IV-be, persze ahhoz jó AI kéne.
1.
1.
Zuzda18
Én úgy tudom nem dinamikus az időjárás.
Elindulsz esőben,akkor esőben is fogsz célba érni akár 100 kör múlva is.
Ezt nem nevezném dinamikusnak.Szimplán benne van az eső és az éjszaka.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...