Halo 5 - a fejlesztők mesélnek az új részről

  • Írta: fojesz
  • 2015. július 12.
  • Videó
Link másolása
Több mint tízperces fejlesztői videonaplót kapott a Halo 5: Guardians, emellett a San Diego-i Comic-Con apropóján megérkezett az első előzetes a Halo: The Fall of Reach animációs sorozatból is.

Október 27-én érkezik az Xbox One-exkluzív Halo 5: Guardians, az alábbi gameplay jelenetekkel tarkított fejlesztői naplóban pedig a 343 Industries munkatársai mesélnek az első next-gen Halo koncepciójáról. Szóba kerül a történet és a játékmenet is, illetve az, hogy ezek segítségével hogyan vezényelnék át a készítők a sorozatot az új generációba.


Ezen kívül a Comic-Con apropóján befutott a Halo: The Fall of Reach animációs sorozat első előzetese is. Ha ismerősnek tűnik az anyag, az nem véletlen, a Sequence munkája ugyanis az azonos című regény, Eric Nylund 2001-es munkáját dolgozza fel. A főszerepet Master Chief és a Blue Team kapja, és miután a csapat a Halo 5-ben is kulcsfontosságú szerephez jut, aligha véletlen, hogy a játék Digital Deluxe Editionjéhez, Limited Editionjéhez és Limited Collector's Editionjéhez ajándékba jár majd a teljes sorozat. A többiek a Halo Channelen követhetik az adaptációt, október 27-től kezdődően.


Köszi, kopic!

4.
4.
kopic
#2: Egyértelműen !

Abban nagyon reménykedek, hogy ha már 2 játszható karakter lesz, akkor minimum lesz olyan hosszú, mint a 2. rész (az összes epizód közül ez volt a leghosszabb, legjobb) !
És aki kérdezné, hogy Cortana visszafog-e térni, annak elárulom, hogy nem.
3.
3.
supair
Ezt az esélyt még megkapja a Halo a HMCC után.
Remélem azt a vonalat húzták amit a béta mutatott.Mert akkor viszont állat lesz újfent.

2.
2.
DON GONDOCS
Vajon ez lesz a Halo, igazi új fejezete?
1.
1.
PaulMarloW
egyre jobban várom ezt részt
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...