Way of the Samurai 4 - megvan a PC-s dátum

  • Írta: zoenn
  • 2015. július 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Régóta várunk már a Way of the Samurai 4 PC-s verziójára, annál is inkább, hiszen ez lesz az első játék az Acquire sorozatában, amely számítógépeken is napvilágot lát. Szerencsére csak a jövő hétig kell kibírnunk valahogy.

Aki nem tudná, a Way of the Samurai egy elég közkedvelt történelmi játéksorozat konzolokon, és a negyedik rész végre PC-n is tiszteletét teszi.

A nyitott világú cím történetében számos elágazást találunk, döntéseink befolyásolják az események alakulását, és igen, harcolni is fogunk benne. Főszereplőnk egy bukott szamuráj, avagy egy ronin, aki a nyugati hódítókkal akasztja össze a bajuszt.

A Ghostlight Games bejelentette, hogy a Way of the Samurai 4 július 23-án landol a Steamen. Az előrendelők 40 százalék kedvezménnyel kaparinthatják meg.

3.
3.
DON GONDOCS
Na most akciós a psn storeban ideje megvenni.
2.
2.
Nottingham
Most tolom a harmadik részt x360-on, de eléggé fura, hogy nem mutatja éppen milyen questet csinálok, vagy, hogy egyáltalán melyik irányban kéne keresnem a quest targetet, kicsit zavar, hogy a karakter néma, de ez nem csak ennél a játéknál. Egyébként egész jó kis játék.:)
1.
1.
DON GONDOCS
Végre, ezt a jáékot már régen ki akartam próbálni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...